VGRADNA KUHINJSKA NAPA BOSCH DHL 575C

VGRADNA KUHINJSKA NAPA BOSCH DHL 575C

Šifra izdelka:
2205270
Popolnoma vgradna kuhinjska napa Bosch z upravljanjem preko gumbov dosega maksimalen pretok zraka do 560 m3/h. Odlikuje jo ohišje izdelano iz nerjavečega jekla, aluminijasti maščobni filtri z možnostjo pranja v pomivalnem stroju, visokozmogljivi dvokanalni ventilator in avtomatski izklop intenzivne stopnje po 6 minutah delovanj ... preberi več
399,00 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
VGRADNA KUHINJSKA NAPA BOSCH DHL 575C
399,00 €

Podrobnejši opis

Popolnoma vgradna kuhinjska napa Bosch z upravljanjem preko gumbov dosega maksimalen pretok zraka do 560 m3/h. Odlikuje jo ohišje izdelano iz nerjavečega jekla, aluminijasti maščobni filtri z možnostjo pranja v pomivalnem stroju, visokozmogljivi dvokanalni ventilator in avtomatski izklop intenzivne stopnje po 6 minutah delovanja. Odlikuje jo 3 stopnje delovanja z intenzivnim načinom. Za odlično osvetlitev kuhališča in delovne površine poskrbita 2 LED svetili z močjo 1 W. Kuhinjska napa sodi v energijski razred C.

  • Dva načina delovanja: odvajanje in kroženje zraka.
  • PowerBoost položaj za intenzivnejše delovanje.
  • Za vgradnjo v kuhinjsko omarico.

Zmogljivejše, a tišje delovanje

Kuhinjska napa je oblikovana tako, da je kljub svoji zmogljivosti izredno tiha in se je komaj sliši. Šumenje praviloma nastaja zaradi zvoka motorja in zračnega pretoka, ki je odvisen od protitlaka. Kuhinjske nape z modulom Clean Air povzročajo do 3 dB (A) v primerjavi s klasičnimi obtočnimi sistemi z enako učinkovitostjo delovanja.

Optimalno prezračevanje kuhinje

Izredno zmogljiva napa je idealna za vzdrževanje ugodnega ozračja v kuhinjah vseh velikosti. To pomeni, da izjemno hitro poskrbi za optimalno klimo v kuhinji. Priporočljivo je, da se zrak zamenja vsaj od 6 do 12 krat na uro. Volumen dovoda zraka oz. zmogljivost kuhinjske nape pa mora ustrezati prostornini sobe.

Za najbolj učinkovito uporabo nape

Napo vključite še pred pričetkom kuhanja, tako se poveča njena zmogljivost. Prav tako jo pustite delovati vsaj 10 minut po končanem kuhanju, zato da se iz zraka odstranijo še zadnje vonjave. Ob uporabi nape ne odpirajte sočasno tudi oken v kuhinji. Najbolj pomembno pa je, da je napa enake širine kot kuhališče.

Kako zmogljiva naj bo nova napa?

Na odločitev najbolj vpliva velikost kuhinje. Pri njeni uporabi se ni mogoče izogniti malenkostnim izgubam pritiska, zato je dobro upoštevati nekaj pravil. Vedno se je potrebno držati priporočenega premera odvodne cevi, prav tako uporabljajte gladke cevi, saj se s tem zmanjša upor zraka. Poskrbite, da bo napeljava čim krajša in tem bolj ravna. V nasprotnem primeru pa naj bodo zavoji rahli brez ostrih sprememb smeri, saj bo zrak tako lažje prehajal skoznjo, izguba pritiska pa bo manjša.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA NAPEVGRADNA
RAZRED UČINKOV. PRETOKA ZRAKAC
PRETOK ZRAKA DO610 M3/H
ENERGIJSKI RAZREDC
RAZRED UČINKOV. OSVETLJEVANJAA
RAZRED UČINKOV. FILTR. MAŠČOBD
GLASNOST DELOVANJA67 DB
ŠIRINA52 CM
LETNA PORABA ENERGIJE80.1 KWH
BARVAINOX
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit