Klikni in prevzemi: 19 prevzemnih mest.
Merkur paketnik: 8 prevzemnih mest (24/7).
Spletni nakup na obroke: do 12 obrokov brez obresti.
VGRADNA KUHINJSKA NAPA SICCABO TROPEA IX PW 60 HALOGEN

VGRADNA KUHINJSKA NAPA SICCABO TROPEA IX PW 60 HALOGEN

Šifra izdelka:
1496331
Vrhunska vgradna kuhinjska napa proizvajalca Siccabo poskrbi za odlično filtriranje zraka in čiščenje vonjav v prostoru. Kljub večji zmogljivosti je zagotovljeno tiho delovanje, odlikuje pa jo upravljanje preko drsnika in izbira med 3 stopnjami zmogljivosti. Ohišje je izdelano iz nerjavnega jekla. Kakovostno delovanje dosega ma ... preberi več
129,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNA KUHINJSKA NAPA SICCABO TROPEA IX PW 60 HALOGEN
129,90 €

Podrobnejši opis

Vrhunska vgradna kuhinjska napa proizvajalca Siccabo poskrbi za odlično filtriranje zraka in čiščenje vonjav v prostoru. Kljub večji zmogljivosti je zagotovljeno tiho delovanje, odlikuje pa jo upravljanje preko drsnika in izbira med 3 stopnjami zmogljivosti. Ohišje je izdelano iz nerjavnega jekla. Kakovostno delovanje dosega maksimalen pretok zraka do 595 m3/h. kuhinjksa napa služi tudi kot dodaten vir svetlobe, zato z dvema 20 W halogenskima žarnicama zagotavlja dobro osvetlitev kuhališča in delovne površine.

  • Enostavno upravljanje preko drsnika.
  • Tiho delovanje kljub povečani zmogljivosti.
  • Vgrajena protipovratna loputa.

Enostavno vzdrževanje aparata

Nape s popolnoma ravno površino iz stekla ali nerjavečega jekla odlikuje veliko bolj enostavnejše čiščenje v primerjavi z napami, ki imajo veliko robov in so nepravilnih oblik. Najbolj učinkovito čiščenje je zagotovljeno že samo z namenskim čistilom, ki ji bo povrnil prvoten sijaj.

Protipovratne lopute preprečujejo prehod zunanjega zraka

Protipovratne lopute so vgrajene na izpustu zraka iz nape ter preprečujejo prehod zunanjega zraka skozi cevni sistem nazaj v prostor npr. ob močnem vetru. Tako skozi kuhališče ne piha v prostor in ni prepiha.

Obtočna napa zagotavlja bolj čist zrak

Obtočna izvedba poskrbi, da za napo ni nobenega cevnega sistema, ki bi zrak odvedel na prosto in se zato prečisti v sami napi. Zato je za vse nape Siccabo možna tudi rešitev z namestitvijo filtra vonjav, ki nase veže vse prekomerne pare in vonjave, preko oglenega sita pa osvežen zrak izpusti nazaj v prostor.

Zmogljivejše, a tišje delovanje

Kuhinjska napa je oblikovana tako, da je kljub svoji zmogljivosti izredno tiha in se je komaj sliši. šumenje praviloma nastaja zaradi zvoka motorja in zračnega pretoka, ki je odvisen od protitlaka. Na to je treba biti pozoren kadar je daljši cevni sistem skozi katerega potuje zrak na prostost, cev pa naj bo čim bolj gladka ter optimizirana za kuhinjske nape. Prav tako glasno delovanje nape povzroča zmanjševanje samega izpuha nape ali uporaba neprimerne narebrene cevi.

Za najbolj učinkovito uporabo nape

Napo vključite še pred pričetkom kuhanja, tako se poveča njena zmogljivost. Prav tako jo pustite delovati vsaj 10 minut po končanem kuhanju, zato da se iz zraka odstranijo še zadnje vonjave. Ob uporabi nape ne odpirajte sočasno tudi oken v kuhinji. Najbolj pomembno pa je, da je napa enake širine kot kuhališče.

Kako zmogljiva naj bo nova napa?

Na odločitev najbolj vpliva velikost kuhinje. Pri njeni uporabi se ni mogoče izogniti malenkostnim izgubam pritiska, zato je dobro upoštevati nekaj pravil. Vedno se je potrebno držati priporočenega premera odvodne cevi, prav tako uporabljajte gladke cevi, saj se s tem zmanjša upor zraka. Poskrbite, da bo napeljava čim krajša in tem bolj ravna. V nasprotnem primeru pa naj bodo zavoji rahli brez ostrih sprememb smeri, saj bo zrak tako lažje prehajal skoznjo, izguba pritiska pa bo manjša.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASICCABO
VRSTA NAPEVGRADNA
ENERGIJSKI RAZREDD
LETNA PORABA ENERGIJE115 KWH
RAZRED UČINKOV. PRETOKA ZRAKAD
PRETOK ZRAKA DO595 M3/H
RAZRED UČINKOV. OSVETLJEVANJAA
RAZRED UČINKOV. FILTR. MAŠČOBC
GARANCIJA5 LET
GLASNOST DELOVANJA61 DB
ŠIRINA60 CM
BARVAINOX
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit