Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
VGRADNA PEČICA BEKO BIR 14400GGCS

VGRADNA PEČICA BEKO BIR 14400GGCS

Šifra izdelka:
2391090
Beko vgradna pečica je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji. Odlikuje jo kar 12 različnih programov za pripravo jedi. Za varnost in energijsko učinkovitost poskrbijo trojno zastekljena vrata, hladilni ventilator ter elektronska varnostna ključavnica. Pečica Beko ima kljub standardnim dimenzijam zavidljivih 72 l prostornine p ... preberi več
529,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
VGRADNA PEČICA BEKO BIR 14400GGCS
529,90 €

Podrobnejši opis

Beko vgradna pečica je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji. Odlikuje jo kar 12 različnih programov za pripravo jedi. Za varnost in energijsko učinkovitost poskrbijo trojno zastekljena vrata, hladilni ventilator ter elektronska varnostna ključavnica. Pečica Beko ima kljub standardnim dimenzijam zavidljivih 72 l prostornine primerne za peko. Njeno upravljanje je enostavno preko elektronskega zaslona na dotik.

 • Energijsko učinkovit razred A.
 • Vrata pečice vedno varna na dotik.
 • Katalitična plošča za enostavnejše čiščenje.

Več prostora za peko, ista dimenzija pečice

Pečice imajo v notranjosti več prostornine kljub standardnim dimenzijam zunanjosti, s tem pa zagotavljajo pripravo večje količine jedi. Optimiziran zračni tok omogoča boljše kroženje zraka, ki povsem zaobjame hrano.

Brez mešanja okusov

Za enakomerno kroženje zraka pri pečicah Beko poskrbi tehnologija prostorske peke. Sistem zagotavlja izredno sočne jedi na sprednji, kot tudi na zadnji strani. Zrak kroži enakomerno na vsakem nivoju, tehnologija prostorske peke omogoča peko na več različnih nivojih brez mešanja okusov in vonjav.

Programi za pripravo okusnih jedi

Enakomerna porazdelitev toplote

Profesionalno tehnologijo peke nove generacije zaznamuje 3D peka. Program omogoča sočasno delovanje vseh grelcev (spodnji, zgornji in visokozmogljivi) pečice in s tem poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote po celotni pečici. 

Enostavno odmrzovanje jedi

Z izbiro načina odmrzovanja deluje samo ventilator. Pri tem ne deluje noben grelec. Zamrznjeni izdelki se odmrznejo pri sobni temperaturi. Program odmrzovanje je prav tako primeren za ohlajevanje kuhanih jedi.

Priprava manjših porcij jedi

Manjši variabilni žar je odličen za peko manjših porcij jedi. Izbrano funkcijo pa odlikuje tudi prihranek energije in toplote, saj se segreje le srednji del gornjega grelca.

Peka več jedi naenkrat brez mešanja okusov

Za enakomerno kroženje zraka pri pečicah Beko poskrbi tehnologija prostorske peke. Ta poleg vročega zraka iz ventilatorja dodaja še topel zrak skozi prezračevalni odprtini, ki se nahajata ob straneh na sredini pečice. Napreden sistem zagotavlja izredno sočne jedi na sprednji, kot tudi na zadnji strani. Zrak kroži enakomerno na vsakem nivoju, tehnologija prostorske peke omogoča peko na več različnih nivojih brez mešanja okusov in vonjav.

Prihranite čas in energijo

Nastavitev hitrega segrevanja poskrbi, da se pečica segreje do 35 % hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljen način peke.

Naj bodo hladne jedi preteklost

Poskrbite, da bo jed tudi po serviranju na mizi ostala topla. Za to uporabite funkcijo ohranjanja toplote, ki ohranja bodisi toploto jedi bodisi segreje krožnike pred strežbo. Opisana funkcija je odlična tudi za pripravo jogurta ali vzhajanje testa. Možna je nastavitev temperature med 40 °C in 100 °C.

Popolna peka na vseh straneh

Posebna tehnologija Surf, ki odlikuje pečice Beko, skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare v pečici. Premišljeno nameščene odprtine in edinstvena oblika pečice zagotavljajo enakomerno porazdelitev zraka. Ventilator pošlje vroč zrak v vsak kotiček v notranjosti pečice, ta pa enakomerno zajame hrano, ki je iz vseh strani pečena do popolnosti. Enakomerno kroženje zraka zagotavlja do 30 % hitrejšo peko.

Dodatki, ki poskrbijo za bolj priročno uporabo

Pečica ima trojno zastekljena vrata. Ta so varna na dotik tudi med delovanjem pečice. V notranjosti pečice so dodane halogenske luči v levem kotu, ki poskrbijo za še boljši nadzor jedi med peko. 

Načini ogrevanja

 • Statično pečenje
 • Statično pečenje s pomočjo ventilatorja
 • Ventilacijsko pečenje (»Surf« funkcija)
 • Multi 3D pečenje
 • Pica
 • Žar in ventilator
 • Malopovršinski variabilni žar
 • Žar
 • Spodnje segrevanje
 • Ohranjanje toplote jedi
 • Eko ventilacijska peka
 • Odmrzovanje

Priložena oprema

 • Mrežna rešetka
 • Plitki pekač
 • Globoki pekač

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
NAČIN ČIŠČENJAKATALITIČNO
ŠIRINA59,5 CM
VIŠINA59,5 CM
VRSTA VGRADNE PEČICEVGRADNA PEČICA
GLOBINA55 CM
VRSTA PEČICE3 D SISTEM
POVEZLJIVOST WI-FINE
PROSTORNINA72 L
ŠTEVILO PROGRAMOV18
DODATNO - VGRADNE PEČICEELEKTRONSKA PROGRAMSKA URA HLADILNI VENTILATOR
ZASTEKLITEV VRATTROJNA
ENERGIJSKI RAZREDA
GARANCIJA2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit