Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

VGRADNA PEČICA + PLOŠČA BEKO BSM 22321X BIM 22301X + HII64400AT

Šifra izdelka: 2402588
Beko vgradni set vsebuje električno pečico BIM22301X in indukcijsko kuhalno ploščo HII64400AT s štirimi kuhalnimi površinami. Pečico odlikuje pestra izbira programov za peko jedi, za varnost pri uporabi pa poskrbi hladilni ventilator. Pečica ima kljub standardnim dimenzijam prostornino 71 l, s tem pa zagotavlja enostavno peko večjih količin jedi. Tudi kuhalna plošča je oblikovana z mislijo na uporabnika, zato je opremljena z dodatno funkcijo za pospešeno segrevanje površine. Nastavitve se določajo s pomočjo vrtljivih gumbov za pečico ter na dotik za kuhalno ploščo. Več informacij

599,90 € / kos
Izdelka ni več v ponudbi
 • Opis

  Beko vgradni set vsebuje električno pečico BIM22301X in indukcijsko kuhalno ploščo HII64400AT s štirimi kuhalnimi površinami. Pečico odlikuje pestra izbira programov za peko jedi, za varnost pri uporabi pa poskrbi hladilni ventilator. Pečica ima kljub standardnim dimenzijam prostornino 71 l, s tem pa zagotavlja enostavno peko večjih količin jedi. Tudi kuhalna plošča je oblikovana z mislijo na uporabnika, zato je opremljena z dodatno funkcijo za pospešeno segrevanje površine. Nastavitve se določajo s pomočjo vrtljivih gumbov za pečico ter na dotik za kuhalno ploščo.

  • Energijsko učinkovit razred A.
  • Indikator preostale toplote na kuhališču.
  • Elektronska ura s časovno nastavitvijo vklopa.

  Pečica

  Več prostora za peko, ista dimenzija pečice

  Prednost nove generacije pečic Beko je posebej oblikovana notranjost. Pečice imajo v notranjosti več prostornine kljub standardnim dimenzijam zunanjosti, s tem pa zagotavljajo pripravo večje količine jedi. Optimiziran zračni tok omogoča boljše kroženje zraka, ki tako povsem zaobjame hrano.

  Enakomerna porazdelitev toplote

  Profesionalno tehnologijo peke nove generacije zaznamuje 3D peka. Program omogoča sočasno delovanje vseh grelcev (spodnji, zgornji in visokozmogljivi) pečice in s tem poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote po celotni pečici. 

  Enostavno odmrzovanje jedi

  Z izbiro načina odmrzovanja deluje samo ventilator, ki poskrbi za kroženje zraka v pečici. Pri tem ne deluje noben grelec. Zamrznjeni izdelki se odmrznejo pri sobni temperaturi. Program odmrzovanje je prav tako primeren za ohlajevanje kuhanih jedi.

  Priprava jedi iz žara v domači kuhinji

  Funkcija peke na žaru je primerna za pripravo zrezkov, klobas, rib in tudi obloženih kruhkov.

  Peka več jedi naenkrat brez mešanja okusov

  Za enakomerno kroženje zraka pri pečicah Beko poskrbi tehnologija prostorske peke. Ta poleg vročega zraka iz ventilatorja dodaja še topel zrak skozi prezračevalni odprtini, ki se nahajata ob straneh na sredini pečice. Napreden sistem zagotavlja izredno sočne jedi na sprednji, kot tudi na zadnji strani. Zrak kroži enakomerno na vsakem nivoju, tehnologija prostorske peke omogoča peko na več različnih nivojih brez mešanja okusov in vonjav.

  Kuhalna plošča

  Povečana moč segrevanja površine

  Funkcija Beko Booster prihrani vaš čas in kuhalno območje po vaši izbiri segreje na najvišjo temperaturo s povečano hitrostjo. Kuhanje je tako veliko hitrejše, zato boste vedno pripravljeni v primeru nenapovedanih obiskov.

  Avtomatski izklop ob nepredvidenem politju

  Z izbiro indukcijske plošče poskrbite za varnost in dolgotrajno učinkovito uporabo kuhališča. Vrhunska kuhinjska plošča Beko je obogatena s funkcijo, ki se odlično obnese v primeru nezaželenega politja vsebine iz posode. Kuhinjska plošča se samodejno izklopi.

  Zaklepanje kuhalne površine

  Beko kuhališče ima dodano funkcijo za zaklepanja aparata. Le-ta je idealna za gospodinjstva z majhnimi otroci. Funkcija poskrbi za zaklepanje površine, s čimer prepreči spreminjanje nastavitev in možnost nezaželenega prižiga kuhalne površine.

  Časovna nastavitev za samodejni izklop delovanja

  Možnost nastavitve ure in časovnika samodejnega izklopa delovanja kuhališča vam zagotavlja perfektno pripravo najrazličnejših jedi. Programska ura poskrbi, da se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo.

  Prikazovalnik preostale toplote

  Za dodatno varnost poskrbi dvostopenjski indikator preostale toplote. Ta z lučkami sporoča o intenzivnosti toplote na določeni kuhalni coni. Dokler lučke svetijo, se teh polj ne smete dotikati, uporabite pa jih lahko za taljenje ali ohranjanje toplote jedi.

 • Tehnične podrobnosti

  Blagovna znamkaBEKO
  VRSTA KUHALIŠČAINDUKCIJSKO
  BARVAČRNA
  ŠTEVILO KUHALIŠČ4
  ŠIRINA PLOŠČE58,2 CM
  UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
  DODATNO - KUHALNA PLOŠČABOOSTER INDIKATOR PREOSTALE TOPLOTE
  VRSTA PEČICE3 D SISTEM
  PROSTORNINA71 L
  ZASTEKLITEV VRATTROJNA
  GLOBINA PLOŠČE51,2 CM
  ENERGIJSKI RAZREDA
  ŠTEVILO PROGRAMOV8
  NAČIN ČIŠČENJABREZ
  VRSTA VGRADNE PEČICEVGRADNA PEČICA
  DODATNO - VGRADNE PEČICEELEKTRONSKA PROGRAMSKA URA HLADILNI VENTILATOR
  VIŠINA PEČICE59,5 CM
  ŠIRINA PEČICE59,4 CM
  GLOBINA PEČICE56,7 CM
  GARANCIJA V LETIH2 LETI
 • Dodatne priloge

  PODATKOVNA KARTICA IZDELKA

 • Mnenja

Nasveti

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.