VGRADNI POMIVALNI STROJ BEKO DIN28431

VGRADNI POMIVALNI STROJ BEKO DIN28431

Beko vgradni pomivalni stroj je naprava priznanega proizvajalca, ki ga odlikuje napredna tehnologija invertnega motorja, ki s pomočjo ostalih zmogljivih tehnologij zagotavlja vrhunske rezultate pomivanja. Ti programi, kot so kratki program Mini 30, hitri program Quick&Shine, program za nego steklene posode, samodejni program pr ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 449,99 € Redna: 499,99 € Prihranek: 50,00 €
Cena velja od 20.1. do 26.1.2022 oziroma do prodaje zalog.
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
VGRADNI POMIVALNI STROJ BEKO DIN28431
449,99 €

Podrobnejši opis

Beko vgradni pomivalni stroj je naprava priznanega proizvajalca, ki ga odlikuje napredna tehnologija invertnega motorja, ki s pomočjo ostalih zmogljivih tehnologij zagotavlja vrhunske rezultate pomivanja. Ti programi, kot so kratki program Mini 30, hitri program Quick&Shine, program za nego steklene posode, samodejni program pri katerem senzorji samodejno izberejo ustrezen program pomivanja in ostali tehnološko dovršeni programi, bodo poskrbeli, da bo vaša posoda vedno brezhibno čista in skrbno negovana.

  • Nizka maksimalna glasnost, zgolj 42 dB.
  • Zmogljivost pomivanja do 14 pogrinjkov.

Izjemna varčnost zmogljivega stroja

Tehnologija ProSmart invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja kot običajni stroji, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo, ki se raztega vse do -10 %, in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje.

Popolna čistoča tudi za najbolj trdovratno umazanijo

Tehnologija pomivanja Beko AquaIntense s svojo posebno intenzivno cono na desni strani pomivalnega stroja prevzame pomivanje najbolj umazanih loncev in ponev, katerih čiščenje je najbolj naporno. Zahvaljujoč 180° vrtljivi ročici in 360° vrtljivi glavi zagotavlja kar 5-krat boljši učinek pomivanja.

Program za najhitrejšo čistočo

Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+ ponuja do kar 3-krat hitrejše delovanje in pomivanje vaše posode. To vam lahko prihrani vse do 70 % vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov.

Pametna naprava, ki si zapomni

Inovativni senzorji v notranjosti pomivalnega stroja samodejno prepoznajo katero vrsto detergenta uporabljate in prilagodijo nastavitve za doseganje najboljših rezultatov sušenja, ki prinašajo bleščeče rezultate. Vse to je možno zaradi inovativnega programa Beko Auto tablet. Od zdaj naprej ni več pomembno katero vrsto čistilnega sredstva uporabljate, saj bo vaš pametni pomivalni stroj vedno zagnal detergentu ustrezen program.

Aktivna tehnologija pranja

Beko uporablja aktivno tehnologijo pomivanja, da zagotovi učinkovito in nežno pomito posodo. Ta tehnologija uporablja različne vodne pritiske na spodnje in zgornje košare. Močno umazane posode v spodnji košari so izpostavljene višjemu tlaku vode, medtem ko so rahlo umazani občutljivi predmeti, kot je steklovina, vzdrževani pod nižjim pritiskom. Inovativni brez krtačni enosmerni motor omogoča uporabo aktivne tehnologije pranja.

Samodejni program

Pri samodejnem programu senzorji zaznajo nivo umazanosti posode in samodejno izberejo ustrezen program za pomivanje. Od zdaj naprej vam ne bo več treba izbirati programa. Posoda se bo pomila ob minimalni porabi energije in vode. Program zagotavlja praktično in ekonomično pomivanje posode

Hiter program »Quick&Clean«

Program Quick&Clean je edinstven program, ki zagotavlja učinkovito pomivanje razreda A. To ne velja samo za manj umazano posodo, ampak tudi za običajno umazane lonce in drugo posodo. Ta cikel pomivanja bo vašo posodo pomil v samo 58 minutah, kar bo celo hitreje kot pri pomivanju posode na roke.

Zaščita pred izlitjem vode - Aquastop zaščita

V primeru izlitja vode, poseben sistem AquaStop v pomivalnih strojih znamke Beko, zapre dovajanje vode v pomivalni stroj in na ta način prepreči nadaljnje zalivanje površine z vodo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
VRSTA POMIVALNEGA STROJAVGRADNI
ENERGIJSKI RAZREDD
VIŠINA81,8 CM
ŠTEVILO POGRINJKOV14
PORABA ENERGIJE NA 100 CIKLOV85 KWH
PORABA VODE NA CIKEL9.5 L
ŠIRINA59,8 CM
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP
BARVABELA
ŠTEVILO PROGRAMOV8
INVERTER MOTORDA
GARANCIJA2 LETI
ŠTEVILO TEMPERATUR6
ZAMIK VKLOPADA
TRAJANJE PROGRAMA ECO3:47 H : MIN
GLOBINA55 CM
POVEZLJIVOST WI-FINE
EMISIJA HRUPA42 DB
RAZRED EMISIJE HRUPAB
DODATNO - POMIVALNI STROJAUTO PROGRAM HITRI PROGRAM POLOVIČNA POLNITEV
ŠIRINA POMIVALNEGA STROJA60 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit