Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46IS00E VIDNA ARMATURA

VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46IS00E VIDNA ARMATURA

Šifra izdelka:
2793863
Vgradni pomivalni stroj priznanega proizvajalca je nežen do vaše izbrane posode. Pomivalni stroj s tihim programom in dodatno funkcijo za temeljito sušenje posode. Ima tudi program za steklo, ki zagotavlja nežno pomivanje in sušenje stekla. VarioFlex košare nudijo optimalno prilagodljivost zgornje in spodnje košare za več prost ... preberi več
589,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46IS00E VIDNA ARMATURA
589,00 €

Podrobnejši opis

Vgradni pomivalni stroj priznanega proizvajalca je nežen do vaše izbrane posode. Pomivalni stroj s tihim programom in dodatno funkcijo za temeljito sušenje posode. Ima tudi program za steklo, ki zagotavlja nežno pomivanje in sušenje stekla. VarioFlex košare nudijo optimalno prilagodljivost zgornje in spodnje košare za več prostora. LED zaslon zagotavlja enostavno izbiro programa s prikazom preostalega časa in kratke informacije o poteku programa. Ima dodatni program za samodejno čiščenje pomivalnega stroja, dozirni sistem, samočistilni filter ter avtomatsko prepoznavanje čistil.

  • Visok energijski razred A++.
  • Odporno nerjaveče jeklo.
  • Izjemno tih motor brez krtačk.

Zaščita kozarcev za nežno nego stekla in občutljivega porcelana

Boschevi pomivalni stroji proti mehki vodi, ki na kozarcih povzroča vidne sledove korozije, uravnavajoprimerno trdost vode. To je možno z moderno tehnologijo zaščite kozarcev, ki zagotavlja najvišjo nego občutljivim materialom.

Trikrat hitrejše izpiranje z optimalnimi rezultati čiščenja in sušenja

S funkcijo VarioSpeed Plus poskrbite, da bo posoda, tudi pri polni naloženosti stroja, popolnoma pomita in posušena v najkrajšem možnem času. Čas izpiranja se ob pritisku gumba skrajša do 66 %, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja. Enostavno vklopite opcijo VarioSpeed Plus, ko želite posodo na hitro pomiti, npr. ob družinskih praznovanjih ali rojstnodnevnih zabavah.

Vedno primerna temperatura za optimalno nego posode

Izmenjevalniki toplote v notranjosti pomivalnih strojev omogočajo, da se voda, ki je shranjena v rezervoarju, vnaprej segreje ter na posodi ne povzroča temperaturnih šokov. Ta se na tak način opere brez tveganj in posebej učinkovito.

Popolni rezultati čiščenja, za katere ne gre v nič niti kapljica vode

AquaSensor v notranjosti pomivalnega stroja odlikujejo svetlobni žarki, ki uravnavajo izpiranje posode. Ta samodejno zazna stopnjo umazanosti ter tej prilagodi uporabo in količino vode. Na ta način deluje bolj zmogljivo in učinkoviteje. Aparat oceni ostanke hrane, maščob ali pomivalnega sredstva med izpiranjem in določi, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

Manj vode in manj energije za večjo učinkovitost delovanja

ActiveWater inovativna tehnologija izpiranja vode maksimalno poveča učinkovitost in aktivira okolju prijazno izpiranje, ki zagotavlja odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

Visok lesk vaših kristalnih kozarcev

Da bodo vaši stekleni in kristalni kozarci zasvetili karseda blešče poskrbi Program Glass 40 °C, ki zagotavlja optimalno sušenje ter nežno pomivanje. Z nižjo temperaturo ter daljšim časom sušenja doseže učinek prek prilagajanja temperature sredstva za izpiranje. Bleščeči kozarci in sušenje brez ostankov so jasen dokaz za izjemno in nežno čiščenje.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA POMIVALNEGA STROJAVGRADNI
UČINEK POMIVANJAA
GLOBINA57,3 CM
UČINEK SUŠENJAA
ENERGIJSKI RAZREDA++
ŠIRINA59,8 CM
ŠTEVILO POGRINJKOV13
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV2660 L
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV262 KWH
GLASNOST DO46 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR5
ZAMIK VKLOPADA
ŠTEVILO PROGRAMOV6
GARANCIJA2 LETI
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP Z GARANCIJO
BARVABELA
INVERTER MOTORDA
POVEZLJIVOST WI-FINE
VIŠINA81,5 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit