VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46KS01E VIDNA ARMATURA

VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46KS01E VIDNA ARMATURA

Šifra izdelka:
2798650
Pomivalni stroj je izdelek priznanega proizvajalca z dodatno funkcijo za temeljito sušenje posode. Pri 46 dB je prijetno tih in na ta način ne moti uporabnika. Ima program za nežno pomivanje in sušenje stekla ter možnost optimalnega prilagajanje košar za več prostora na vseh nivojih. Stroj odlikujejo tudi LED zaslon za enostav ... preberi več
499,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMI 46KS01E VIDNA ARMATURA
499,00 €

Podrobnejši opis

Pomivalni stroj je izdelek priznanega proizvajalca z dodatno funkcijo za temeljito sušenje posode. Pri 46 dB je prijetno tih in na ta način ne moti uporabnika. Ima program za nežno pomivanje in sušenje stekla ter možnost optimalnega prilagajanje košar za več prostora na vseh nivojih. Stroj odlikujejo tudi LED zaslon za enostavno izbiro programa s prikazom preostalega časa in kratka informacija o poteku programa. Za boljše delovanje pa ima na voljo tudi samočistilni filter, program za čiščenje pomivalnega stroja, tih in zmogljiv inverterski motor ter možnost čiščenja vse do 13 pogrinjkov.

  • Avtomatsko prepoznavanje čistil.
  • Tehnika izmenjevalnega izpiranja.
  • 3-slojni samočistilni filter.

Izpiranje pri višjih temperaturah za največjo higiensko učinkovitost

Zmogljivi pomivalni stroj Bosch ima odlično funkcijo HygienePlus, ki uporabniku zagotavlja največjo raven antibakterijske čistoče in higiene. Opcijo je možno izbrati pri različnih funkcijah delovanja. Za najboljše rezultate tako poskrbi učinek višje temperature, ki med izpiranjem za približno 10 minut doseže tudi do 70 stopinj C.

Zmogljiv, trajen, tih in učinkovit motor

Visoko zmogljiv EcoSilence DriveTM motor v Boschevih pomivalnih strojih odlikujejo izredno tihodelovanje ter vrhunski rezultati. Motor deluje brez krtačk ter s samodejnim delovanjem poskrbi tudi za povečano učinkovitost čiščenja.

Trikrat hitrejše izpiranje z optimalnimi rezultati čiščenja in sušenja

S funkcijo VarioSpeed Plus poskrbite, da bo posoda, tudi pri polni naloženosti stroja, popolnoma pomita in posušena v najkrajšem možnem času. Čas izpiranja se ob pritisku gumba skrajša do 66 %, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja. 

Visok lesk vaših kristalnih kozarcev

Da bodo vaši stekleni in kristalni kozarci zasvetili karseda blešče poskrbi Program Glass 40 °C, ki zagotavlja optimalno sušenje ter nežno pomivanje. Z nižjo temperaturo ter daljšim časom sušenja doseže učinek prek prilagajanja temperature sredstva za izpiranje. Bleščeči kozarci in sušenje brez ostankov so jasen dokaz za izjemno in nežno čiščenje.

Pametni senzor

Vrtljivi senzor hitrosti zazna težo naložene posode, ki prilagodi količino vode. Ker je pri večji količini posode za namakanje potrebne več vode, njena raven upade. V tem primeru se vodo še doda. Pri manjših količinah je za izpiranje potrebna manjša količina vode. Senzor za napolnjenost omogoča optimalno porabo vode tudi pri polovični ali le delni napolnjenosti, kar prihrani vodo in elektriko.

Popolni rezultati čiščenja, za katere ne gre v nič niti kapljica vode

AquaSensor v notranjosti pomivalnega stroja odlikujejo svetlobni žarki, ki uravnavajo izpiranje posode. Ta samodejno zazna stopnjo umazanosti ter tej prilagodi uporabo in količino vode. Na ta način deluje bolj zmogljivo in učinkoviteje. Aparat oceni ostanke hrane, maščob ali pomivalnega sredstva med izpiranjem in določi, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

Vedno primerna temperatura za optimalno nego posode

Izmenjevalniki toplote v notranjosti pomivalnih strojev omogočajo, da se voda, ki je shranjena v rezervoarju, vnaprej segreje ter na posodi ne povzroča temperaturnih šokov

Želeno uro za zagon programa enostavno določite vnaprej

Uporabniku prilagojena funkcija omogoča, da nastavite zakasnitev vklopa. Tako lahko za prav vsak program posebej določate želeno uro zagona. Naj bo to v službi ali med obveznostmi, s funkcijo zakasnitve vklopa lahko priročno upravljate vaš aparat Bosch in tako zagotavljate nemotenodelovanje. Ko program prižgete vam bo ta na zaslonu prikazal tudi točen čas trajanja izbranega programa.

Zaščita pred izlivom vode

V stroju je nameščena AquaStop zaščita pred prelivom vode, ki nadzira izpust vode. Ko senzor na dnu stroja zazna izlito vodo, stroj samodejno ustavi, iz stroja izčrpa vso vodo in na dotočni cevi pri pipi zapre dotok vode. Zagotovljena 100 % zaščita pred izlivom vode skozi celotno življenjsko dobo aparata. 

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA POMIVALNEGA STROJAVGRADNI
UČINEK POMIVANJAA
UČINEK SUŠENJAA
ŠTEVILO POGRINJKOV13
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV262 L
ENERGIJSKI RAZREDA++
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV2660 KWH
GLASNOST DO46 DB
GARANCIJA2 LETI
ZAMIK VKLOPADA
ŠTEVILO TEMPERATUR5
INVERTER MOTORDA
ŠIRINA59,8 CM
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP Z GARANCIJO
VIŠINA81,5 CM
GLOBINA57 CM
ŠIRINA POMIVALNEGA STROJA60 CM
ŠTEVILO PROGRAMOV6
BARVABELA
POVEZLJIVOST WI-FINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit