Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 45EX00E

VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 45EX00E

Šifra izdelka:
2795867
Izredno tihi pomivalni stroj priznanega proizvajalca Bosch je izdelek visokega energijskega razreda A++, ki ga odlikujejo dodatna funkcija za temeljito sušenje posode, program za nežno pomivanje in sušenje stekla, košare, ki omogočajo optimalno prilagodljivost zgornje in spodnje košare za več prostora, lučka projecirana na tla, ... preberi več
469,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 45EX00E
469,00 €

Podrobnejši opis

Izredno tihi pomivalni stroj priznanega proizvajalca Bosch je izdelek visokega energijskega razreda A++, ki ga odlikujejo dodatna funkcija za temeljito sušenje posode, program za nežno pomivanje in sušenje stekla, košare, ki omogočajo optimalno prilagodljivost zgornje in spodnje košare za več prostora, lučka projecirana na tla, ki označuje, ali je pomivalni stroj vklopljen ali izklopljen. Zasnovan je za pomivanje do 13 jedilnih kompletov ter opremljen z vsemi standardnimi kompleti, vključno z nežnim programom za steklo, tiho delovanje in možnostjo hitrega pranja sveže umazanih posod.

  • Tehnologija zaščite stekla.
  • Visoke energijski razred A++.
  • Avtomatsko prepoznavanje čistil.

Prostor za pribor in majhne kuhinjske pripomočke

Po zaslugi izvlečnega VarioPredala, ki omogoča še tretjo raven za nalaganje posode, so pomivalni stroji ActiveWater še bolj priročni. To je idealno mesto za pribor in majhne kuhinjske pripomočke, kot so zajemalke ali metlice za sneg. Pri nalaganju posode poskrbi za večjo priročnost in zagotovi večprostora v notranjosti pomivalnega stroja. VarioPredal lahko nadomesti košarico za pribor v spodnji košari, kar zagotovi dovolj prostora za do 14 pogrinjkov, če gre za pomivalne stroje širine 60 cm, oziroma 10 pogrinjkov, če so to pomivalni stroji širine 45 cm.

Manj vode in manj energije za večjo učinkovitost delovanja

ActiveWater inovativna tehnologija izpiranja vode maksimalno poveča učinkovitost in aktivira okolju prijazno izpiranje, ki zagotavlja odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

Zmogljiv, trajen, tih in učinkovit motor

Visoko zmogljiv EcoSilence DriveTM motor v Boschevih pomivalnih strojih odlikujejo izredno tihodelovanje ter vrhunski rezultati. Motor deluje brez krtačk ter s samodejnim delovanjem poskrbi tudi za povečano učinkovitost čiščenja.

Vedno primerna temperatura za optimalno nego posode

Izmenjevalniki toplote v notranjosti pomivalnih strojev omogočajo, da se voda, ki je shranjena v rezervoarju, vnaprej segreje ter na posodi ne povzroča temperaturnih šokov. Ta se na tak način opere brez tveganj in posebej učinkovito.

Popolni rezultati čiščenja, za katere ne gre v nič niti kapljica vode

AquaSensor v notranjosti pomivalnega stroja odlikujejo svetlobni žarki, ki uravnavajo izpiranje posode. Ta samodejno zazna stopnjo umazanosti ter tej prilagodi uporabo in količino vode. Na ta način deluje bolj zmogljivo in učinkoviteje. Aparat oceni ostanke hrane, maščob ali pomivalnega sredstva med izpiranjem in določi, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

Zaščita kozarcev za nežno nego stekla in občutljivega porcelana

Boschevi pomivalni stroji proti mehki vodi, ki na kozarcih povzroča vidne sledove korozije, uravnavajoprimerno trdost vode. To je možno z moderno tehnologijo zaščite kozarcev, ki zagotavlja najvišjo nego občutljivim materialom.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA POMIVALNEGA STROJAVGRADNI
ŠIRINA59,8 CM
VIŠINA81,5 CM
GLOBINA55 CM
GARANCIJA2 LETI
BARVABELA
ZAMIK VKLOPADA
POVEZLJIVOST WI-FINE
INVERTER MOTORDA
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP Z GARANCIJO
UČINEK POMIVANJAA
ŠTEVILO PROGRAMOV5
UČINEK SUŠENJAA
ŠTEVILO POGRINJKOV13
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV2660 L
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV262 KWH
GLASNOST DO48 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR5
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit