Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 68MX04E

VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 68MX04E

Šifra izdelka:
2795724
Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch je zanesljiv in zmogljiv izdelek priznanega proizvajalca z revolucionarnimi rezultati sušenja pri pomivanju posode, stekla in tudi plastične posode. Napredna tehnologija daje odlične rezultate sušenja s 3D pretokom zraka tudi pri pomivanju plastične posode. Tihi program in SuperSilence fu ... preberi več
749,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV 68MX04E
749,00 €

Podrobnejši opis

Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch je zanesljiv in zmogljiv izdelek priznanega proizvajalca z revolucionarnimi rezultati sušenja pri pomivanju posode, stekla in tudi plastične posode. Napredna tehnologija daje odlične rezultate sušenja s 3D pretokom zraka tudi pri pomivanju plastične posode. Tihi program in SuperSilence funkcija zagotavlja, da je pomivalni stroj izredno tih pri samo 44 dB in še tišji tihi program. Dodaten program omogoča nežno pomivanje in sušenje stekla. Košare za posodo pa nudijo optimalno prilagajanje za več prostora na vseh nivojih.

  • Popolno varovanje stroja proti izlitju vode.
  • Preprosto upravljanje z zgornje strani vrat.
  • Izredno visok energijski razred A+++.

Zmogljiv, trajen, tih in učinkovit motor

Visoko zmogljiv EcoSilence DriveTM motor v Boschevih pomivalnih strojih odlikujejo izredno tihodelovanje ter vrhunski rezultati. Motor deluje brez krtačk ter s samodejnim delovanjem poskrbi tudi za povečano učinkovitost čiščenja.

Manj vode in manj energije za večjo učinkovitost delovanja

ActiveWater inovativna tehnologija izpiranja vode maksimalno poveča učinkovitost in aktivira okolju prijazno izpiranje, ki zagotavlja odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

Prihranite pri vodi in elektriki

Senzor napolnjenosti prek vrtljivega tipala zazna količino posode in tako prilagodi svoje delovanje. Samodejno zazna težo posode, kar vpliva na boljše delovanje in večjo zmogljivost. Tako vam v primeru pomivanja manjšega obsega posode samodejno prihrani tako količino vode kot elektrike, saj le-to prilagodi glede na napolnjenost stroja in tako deluje energetsko učinkoviteje.

Popolni rezultati čiščenja, za katere ne gre v nič niti kapljica vode

AquaSensor v notranjosti pomivalnega stroja odlikujejo svetlobni žarki, ki uravnavajo izpiranje posode. Ta samodejno zazna stopnjo umazanosti ter tej prilagodi uporabo in količino vode. Na ta način deluje bolj zmogljivo in učinkoviteje. Aparat oceni ostanke hrane, maščob ali pomivalnega sredstva med izpiranjem in določi, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

Vedno primerna temperatura za optimalno nego posode

Izmenjevalniki toplote v notranjosti pomivalnih strojev omogočajo, da se voda, ki je shranjena v rezervoarju, vnaprej segreje ter na posodi ne povzroča temperaturnih šokov. Ta se na tak način opere brez tveganj in posebej učinkovito.

Zaščita kozarcev za nežno nego stekla in občutljivega porcelana

Boschevi pomivalni stroji proti mehki vodi, ki na kozarcih povzroča vidne sledove korozije, uravnavajoprimerno trdost vode. To je možno z moderno tehnologijo zaščite kozarcev, ki zagotavlja najvišjo nego občutljivim materialom.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA POMIVALNEGA STROJAVGRADNI
BARVABELA
UČINEK POMIVANJAA
VIŠINA81,5 CM
GLOBINA55 CM
UČINEK SUŠENJAA
ŠIRINA59,8 CM
ENERGIJSKI RAZREDA+++
ŠTEVILO POGRINJKOV14
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV2660 L
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV237 KWH
GLASNOST DO44 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR6
ZAMIK VKLOPADA
ŠTEVILO PROGRAMOV8
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP Z GARANCIJO
GARANCIJA2 LETI
INVERTER MOTORDA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit