Klikni in prevzemi: 19 prevzemnih mest.
Merkur paketnik: 8 prevzemnih mest (24/7).
Spletni nakup na obroke: do 12 obrokov brez obresti.
VGRADNI POMIVALNI STROJ CANDY CDSN 2D 520 PX BRAVA VIDNA ARMATURA

VGRADNI POMIVALNI STROJ CANDY CDSN 2D 520 PX BRAVA VIDNA ARMATURA

Šifra izdelka:
3065751
Candy vgradni pomivalni stroj z vidno ploščo v inox barvi CDSN 2D 520 PX ima zmogljivost 15 pogrinjkov in sodi v A++ energijski razred z glasnostjo delovanja 43 decibelov. Poleg 9 različnih programov, ima pomivalni stroj tudi možnost zamika vklopa in dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Posebnost je Zoom ... preberi več
359,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNI POMIVALNI STROJ CANDY CDSN 2D 520 PX BRAVA VIDNA ARMATURA
359,90 €

Podrobnejši opis

Candy vgradni pomivalni stroj z vidno ploščo v inox barvi CDSN 2D 520 PX ima zmogljivost 15 pogrinjkov in sodi v A++ energijski razred z glasnostjo delovanja 43 decibelov. Poleg 9 različnih programov, ima pomivalni stroj tudi možnost zamika vklopa in dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Posebnost je Zoom 39' program, ki posodo opere in posuši v pičlih 39 minutah in Add-dish, LED lučka, ki opozarja na možnost dodajanja posode do 30 minut po začetku cikla.

Easy click Z Easy click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare in s tem dodatno prilagodite pralni prostor tudi s polno polnitvijo. Zoom 39' program Raziskave na trgu so pokazale, da se uporabniki vedno večkrat odločajo za kratke programe pomivanja. Za vas smo dodali poseben Zoom program, ki vašo posodo opere in posuši v A razredu, kar v 39 minutah. Dodajanje posode Pomivalni stroj Candy ponuja možnost dodajanja umazane posode celo 30 min po tem, ko se je cikel pomivanja že začel, na način, ki je varen za vas in vaš pomivalni stroj. LED lučka opozarja, do kdaj še lahko dodate posodo, da bo le-ta do konca cikla učinkovito oprana. Zamik vklopa Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pomivanja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur. Smart Touch ? osebni asistent Candy vam predstavlja Smart Touch. To je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vašo posodo in vaš pomivalni stroj. Poleg klasičnega načina omogoča nov način upravljanja s pomivalnim strojem, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežete svoj pametni telefon z aparatom preko Wi-Fi sistema in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pomivanja posode: o Nalaganje dodatnih programov; o Program po meri, s katerim še posebej poskrbite za vašo izbrano posodo; o Pametna skrb- pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACANDY
ENERGIJSKI RAZREDA++
VRSTA POMIVALNEGA STROJAVGRADNI
UČINEK POMIVANJAA
ŠIRINA59,8 CM
UČINEK SUŠENJAA
VIŠINA82 CM
ŠTEVILO PROGRAMOV9
GARANCIJA2 LETI
ŠTEVILO POGRINJKOV15
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV3120 L
GLOBINA57 CM
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV295 KWH
GLASNOST DO43 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR6
ZAMIK VKLOPADA
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODENE
INVERTER MOTORNE
POVEZLJIVOST WI-FIDA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit