Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
VGRADNI POMIVALNI STROJ GORENJE GV 66160

VGRADNI POMIVALNI STROJ GORENJE GV 66160

Šifra izdelka:
2651982
Vgradni pomivalni stroj Gorenje odlikuje možnost pomivanja do 16 standardnih pogrinjkov. V sam vrh ga uvršča avtoprogram, ki ne glede na stopnjo umazanije posodo očisti do popolnosti, temu pa pripomore tudi pet nivojev brizganja in tri brizgalne ročice. Enostavno upravljanje poteka na dotik, izbira med programi je vidna na LED ... preberi več
479,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
 • Brezplačna dostava
 • Brezplačno vračilo v 30 dneh
 • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNI POMIVALNI STROJ GORENJE GV 66160
479,90 €

Podrobnejši opis

Vgradni pomivalni stroj Gorenje odlikuje možnost pomivanja do 16 standardnih pogrinjkov. V sam vrh ga uvršča avtoprogram, ki ne glede na stopnjo umazanije posodo očisti do popolnosti, temu pa pripomore tudi pet nivojev brizganja in tri brizgalne ročice. Enostavno upravljanje poteka na dotik, izbira med programi je vidna na LED zaslonu, ki ga dopolnjuje svetlobni indikator in pokazatelj nastavitev z možnostjo zakasnitve začetka pomivanja. Kljub napredni tehnologiji in povišani moči delovanja, ta ne oddaja veliko hrupa. Dodatne funkcije poenostavijo upravljanje aparata in povečajo učinkovitost.

 • Energijski razred A+++.
 • Pomnjenje zadnjih nastavitev.
 • Dodane 3 košare.

Nič več čakanja na oprano posodo

Gorenje pomivalne stroje odlikuje sodobna tehnologija, ki je oblikovana za hiter tempo življenja. Kljub temu, da ima stroj hitri 20-minutni program, lahko le-tega skrajšate z vklopom funkcije SpeedWash in vaša posoda bo pomita kar v 15 minutah.

Samodejno odpiranje vrat

Po končanem programu pomivanja se vrata stroja avtomatsko odprejo, vendar le toliko da odvečna para izhlapi. Dovod svežega zraka poskrbi, da se tudi plastična posoda popolnoma posuši.

Prilagodljiv in funkcionalen

Vodilo linije SmartFlex je poenostaviti življenje in aparate prilagoditi vsakdanu uporabnika. Novo generacijo strojev odlikujeta fleksibilnost in funkcionalnost. Uporabnike navdušujejo z obiljem funkcij, so dovolj fleksibilni za kakovostno opravljanje vseh nalog, hkrati pa se prilagodijo vsaki vaši potrebi. Prosti čas namenite za pomembnejše stvari, umazano posodo pa prepustite Gorenje pomivalnim strojem.

Natančna razporeditev košar

Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. 3-nivojski sistem prilagajanja košar poenostavi zlaganje večje posode in krožnikov. Poskrbljeno je tudi za jedilni pribor, da se med pomivanjem ne opraska in popolnoma posuši. Držalo za krožnike v spodnji košari se zlahka položi, s tem se ustvari več prostora za večje lonce.

Ker niti dve posodi nista enako umazani

Napredna senzorska tehnologija prilagaja program pomivanja posode in le to očisti do popolnosti ob optimizirani porabi energije in vode. Ne glede na to ali želite kozarce le na hitro sprati, kakovostno pomiti trdno zasušene ostanke na posodi iz nedeljskega kosila, pomiti krožnike vseh povabljencev zabave ali le dva pogrinjka od večerje. Za vse to poskrbi vaš novi kuhinjski pomočnik z enim samim programom pomivanja, ki se samodejno prilagaja.

Uporaba tablete 3 v 1

Pomivalni stroj Gorenje odlikuje možnost vklopa funkcije 3 v 1 s čimer svoje delovanje prilagaja glede na uporabljena sredstva čiščenja. V primeru uporabe tabletke proces pomivanja prilagodi in ne uporabi dodatnega sredstva za sijaj. V kolikor je pri pomivanju uporabljen prašek ali gel se zapora za sijaj sprosti in tako zagotovi najboljši pomivalni učinek v kombinaciji s popolnim sijajem posode.

Kad iz nerjavnega jekla je sinonim za kakovost

Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, njegova izjemna prednost pa se kaže v daljši življenjski dobi ter odpornosti na višje temperature. Zagotovljena je dolgoletna zanesljivost delovanja.

Brez skrbi zaradi izliva vode

Brez skrbi pomivalni stroj vključite tudi, ko greste od doma ali ponoči. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi stroja. Njena funkcionalnost je zagotovljena skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Nižja poraba energije s priklopom na topli vir vode

Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na toplo. S tem boste skrajšali trajanje programov in prihranili na porabi električne energije. Aparat je možno priključiti na vir vode do 70 °C, vendar priporočamo, da temperatura ne presega 55 °C, kar dosežete s pomočjo uporabe mešalnega ventila.

Samočistilni filter

Za ohranjanje prehodnosti in konstantno izpiranje ostankov hrane poskrbi samodejni sistem čiščenja filtra. Njegovo delovanje preprečuje morebitne težave ter nepravilnosti delovanja.

Programi pomivanja

 • Avtomatski program
 • Intenzivni program
 • Program ECO
 • Izpiranje
 • Hitri 20 minutni program

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
ENERGIJSKI RAZREDA+++
VRSTA POMIVALNEGA STROJAVGRADNI
ZAMIK VKLOPADA
INVERTER MOTORNE
ŠIRINA59,6 CM
VIŠINA81,7 CM
GLOBINA55,6 CM
GARANCIJA5 LET
ŠTEVILO PROGRAMOV5
BARVABELA
POVEZLJIVOST WI-FINE
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP
UČINEK POMIVANJAA
UČINEK SUŠENJAA
ŠTEVILO POGRINJKOV16
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV2660 L
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV245 KWH
GLASNOST DO45 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR4
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit