VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM NARAVNO SIVA V5-P-U

VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM NARAVNO SIVA V5-P-U

Šifra izdelka:
825495
Vlakocementna kritina ESAL Valovitka 5 je namenjena pokrivanju streh stanovanjskih hiš, kmetijskih poslopij in drugih zahtevnejših objektov. Za izvedbo grebena, strešnega čela, slemena in drugo dopušča kombinacijo širokega izbora fazonskih kosov v barvi plošč. S prehodnim elementom se lahko izvede eleganten prehod iz strehe na ... preberi več
9,93 € / kos
Možen je le osebni prevzem Izdelek ni namenjen dostavi. Prevzamete ga lahko v enem izmed 19 prevzemnih centrov Merkur.
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM NARAVNO SIVA V5-P-U
9,93 €

Podrobnejši opis

Vlakocementna kritina ESAL Valovitka 5 je namenjena pokrivanju streh stanovanjskih hiš, kmetijskih poslopij in drugih zahtevnejših objektov. Za izvedbo grebena, strešnega čela, slemena in drugo dopušča kombinacijo širokega izbora fazonskih kosov v barvi plošč. S prehodnim elementom se lahko izvede eleganten prehod iz strehe na fasado. Sestavlja jo 5 valov in dodatna četrtina vala, ki je namenjen za preklop. Ti so oblikovani visoko in plošči zagotavljajo odlično trdnost oz. prelomno obremenitev. Dimenzije: 1250x920 mm. Barva: naravno siva.

  • Zagotavlja hitro in ekonomično montažo. .
  • Je univerzalno uporabna kritina.
  • Odlikuje jo visoka nosilnost in trdnost.

Vrhunske lastnosti

Valovitka ima odlično odpornost na korozijo, proti različnim vremenskim razmeram (toči in burji). Zanjo so značilne vrhunske fizikalno-mehanske lastnosti. Kakovostni materiali omogočajo široko uporabnost, enostavno ter hitro montažo. Valovitka zagotavlja 10 letno garancijo in 50 letno trajnostno dobo. Kljub majhni masi jo odlikuje visoka nosilnost in trdnost. Izdelana je iz ekološko neoporečnih materialov, ki so negorljivi in paropropustni.

Rahlo valovita površina doseže mehko valovanje strehe, ročno oblikovani zaključni elementi pa celoten izgled strehe estetsko in dovršeno zaključijo. Združuje estetsko dovršenost, ekološko prijaznost in energetsko učinkovitost.

Trajna in varčna kritina

Odlikuje jo izdelava iz najkvalitetnejših materialov po svetovno znani švicarski tehnologiji. Je praktična kritina, namenjena za preprosto prekrivanje strehe individualnih hiš, družbenih, industrijskih ali kmetijskih objektov. Odlično se obnese predvsem pri položnih strehah z naklonom od 7°.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAETERNIT
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit