Obveščamo vas, da bodo v sredo, 15. 8. 2018, vsi trgovski centri MERKUR ZAPRTI.

VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM RJAVA V5-P-U

VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM RJAVA V5-P-U

Šifra izdelka:
828016
Vlakocementna kritina ESAL Valovitka 5 je namenjena pokrivanju streh stanovanjskih hiš, kmetijskih poslopij in drugih zahtevnejših objektov. Za izvedbo slemena, grebena, strešnega čela ipd. dopušča kombinacijo širokega izbora fazonskih kosov v barvi plošč. S prehodnim elementom se lahko izvede eleganten prehod iz strehe na fasa ... preberi več
Cena ni na voljo
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM RJAVA V5-P-U

Podrobnejši opis

Vlakocementna kritina ESAL Valovitka 5 je namenjena pokrivanju streh stanovanjskih hiš, kmetijskih poslopij in drugih zahtevnejših objektov. Za izvedbo slemena, grebena, strešnega čela ipd. dopušča kombinacijo širokega izbora fazonskih kosov v barvi plošč. S prehodnim elementom se lahko izvede eleganten prehod iz strehe na fasado. Plošča ima 5 valov in dodatno četrtino vala, namenjenega za preklop. Vali so visoko oblikovani in plošči nudijo dobro trdnost oz. prelomno obremenitev, kar pomeni, da kritina kljubuje tudi večjim obtežbam snega. Dimenzije: 1250x920 mm. Barva: rjava.

  • Zagotavlja hitro in ekonomično montažo. .
  • Je univerzalno uporabna kritina.
  • Odlikuje jo visoka nosilnost in trdnost.

Vrhunske lastnosti

Valovitka ima odlično odpornost na korozijo, proti različnim vremenskim razmeram (toči in burji). Kakovostni materiali omogočajo široko uporabnost, enostavno ter hitro montažo. Valovitka zagotavlja 10 letno garancijo in 50 letno trajnostno dobo. Kljub majhni masi jo odlikuje visoka nosilnost in trdnost. Izdelana je iz ekološko neoporečnih materialov, ki so negorljivi in paropropustni. Zanjo so značilne vrhunske fizikalno-mehanske lastnosti.

Združuje estetsko dovršenost, ekološko prijaznost in energetsko učinkovitost. Rahlo valovita površina doseže mehko valovanje strehe, ročno oblikovani zaključni elementi pa celoten izgled strehe estetsko in dovršeno zaključijo.

Trajna in varčna kritina

Je praktična kritina, namenjena za preprosto prekrivanje strehe individualnih hiš, družbenih, industrijskih ali kmetijskih objektov. Odlično se obnese predvsem pri položnih strehah z naklonom od 7°. Odlikuje jo izdelava iz najkvalitetnejših materialov po svetovno znani švicarski tehnologiji.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAETERNIT
Napišite vaše mnenje o izdelku