Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM SVETLO SIVA V5-P-U

VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM SVETLO SIVA V5-P-U

Šifra izdelka:
493023
ESAL Valovitka 5 je vlakocementna strešna kritina namenjena za pokrivanje streh kmetijskih poslopij, stanovanjskih hiš, industrijskih objektov in drugih zahtevnejših objektov. Plošča ima 5 valov in dodatno četrtino vala, namenjenega za preklop. Vali so visoko oblikovani in plošči nudijo dobro trdnost oz. prelomno obremenitev. Z ... preberi več
Cena ni na voljo
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 5 1250X920 MM SVETLO SIVA V5-P-U

Podrobnejši opis

ESAL Valovitka 5 je vlakocementna strešna kritina namenjena za pokrivanje streh kmetijskih poslopij, stanovanjskih hiš, industrijskih objektov in drugih zahtevnejših objektov. Plošča ima 5 valov in dodatno četrtino vala, namenjenega za preklop. Vali so visoko oblikovani in plošči nudijo dobro trdnost oz. prelomno obremenitev. Za izvedbo slemena, grebena, strešnega čela ipd. dopušča kombinacijo širokega izbora fazonskih kosov v barvi plošč. S prehodnim elementom se lahko izvede eleganten prehod iz strehe na fasado. Dimenzije: 1250x920 mm. Barva: svetlo siva.

  • Zagotavlja hitro in ekonomično montažo. .
  • Je univerzalno uporabna kritina.
  • Odlikuje jo visoka nosilnost in trdnost.

Vrhunske lastnosti

Zanjo so značilne vrhunske fizikalno-mehanske lastnosti. Valovitka združuje estetsko dovršenost, ekološko prijaznost in energetsko učinkovitost. Rahlo valovita površina doseže mehko valovanje strehe, ročno oblikovani zaključni elementi pa celoten izgled strehe estetsko in dovršeno zaključijo.

Valovitka zagotavlja odlično odpornost na korozijo, proti različnim vremenskim razmeram (toči in burji). Kljub majhni masi jo odlikuje visoka nosilnost in trdnost. Izdelana je iz ekološko neoporečnih materialov, ki so negorljivi in paropropustni. Kakovostni materiali omogočajo široko uporabnost, enostavno ter hitro montažo. Valovitka zagotavlja 10 letno garancijo in 50 letno trajnostno dobo.

Trajna in varčna kritina

Valovitka je praktična kritina, namenjena za preprosto prekrivanje strehe individualnih hiš, družbenih, industrijskih ali kmetijskih objektov. Odlično se obnese predvsem pri položnih strehah z naklonom od 7°. Odlikuje jo izdelava iz najkvalitetnejših materialov po svetovno znani švicarski tehnologiji.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAETERNIT
Napišite vaše mnenje o izdelku