Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 8 1250X1000 MM RDEČA V8-P-U

VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 8 1250X1000 MM RDEČA V8-P-U

Šifra izdelka:
940911
Vlakocementna kritina ESAL Valovitka 8 je namenjena pokrivanju streh stanovanjskih hiš, kmetijskih poslopij in drugih zahtevnejših objektov. Za izvedbo grebena, strešnega čela, slemena in drugo dopušča kombinacijo širokega izbora fazonskih kosov v barvi plošč. S prehodnim elementom se lahko izvede eleganten prehod iz strehe na ... preberi več
Cena ni na voljo
Cena velja od 31.5. do 31.12.2018 oziroma do prodaje zalog.
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
VLAKNOCEMENTNA KRITINA ETERNIT VALOVITKA 8 1250X1000 MM RDEČA V8-P-U

Podrobnejši opis

Vlakocementna kritina ESAL Valovitka 8 je namenjena pokrivanju streh stanovanjskih hiš, kmetijskih poslopij in drugih zahtevnejših objektov. Za izvedbo grebena, strešnega čela, slemena in drugo dopušča kombinacijo širokega izbora fazonskih kosov v barvi plošč. S prehodnim elementom se lahko izvede eleganten prehod iz strehe na fasado. Sestavlja jo 8 valov in dodatna četrtina vala, ki je namenjen za preklop. Ti so oblikovani visoko in plošči zagotavljajo odlično trdnost oz. prelomno obremenitev. Dimenzije: 1250x1000 mm. Barva: rdeča.

  • Valovitka zagotavlja hitro in ekonomično montažo.
  • Valovitka je univerzalno uporabna kritina.
  • Valovitko odlikujejo visoka nosilnost in trdnost.

Vrhunske lastnosti

Valovitka ima odlično odpornost na korozijo, proti različnim vremenskim razmeram (toči in burji). Kakovostni materiali omogočajo široko uporabnost, enostavno ter hitro montažo. Valovitka zagotavlja 10 letno garancijo in 50 letno trajnostno dobo. Kljub majhni masi jo odlikuje visoka nosilnost in trdnost. Izdelana je iz ekološko neoporečnih materialov, ki so negorljivi in paropropustni. Zanjo so značilne vrhunske fizikalno-mehanske lastnosti.

Združuje estetsko dovršenost, ekološko prijaznost in energetsko učinkovitost. Rahlo valovita površina doseže mehko valovanje strehe, ročno oblikovani zaključni elementi pa celoten izgled strehe estetsko in dovršeno zaključijo.

Trajna in varčna kritina

Je praktična kritina, namenjena za preprosto prekrivanje strehe individualnih hiš, družbenih, industrijskih ali kmetijskih objektov. Odlično se obnese predvsem pri položnih strehah z naklonom od 7°. Odlikuje jo izdelava iz najkvalitetnejših materialov po svetovno znani švicarski tehnologiji.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAETERNIT
Napišite vaše mnenje o izdelku