Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
VODOTESNA MASA HYDROBLOCKER HIDROIZOL ELASTC 2K 26.1KG (A+B /19 + 7.1 KG)

VODOTESNA MASA HYDROBLOCKER HIDROIZOL ELASTC 2K 26.1KG (A+B /19 + 7.1 KG)

Šifra izdelka:
2813619
Za najzahtevnejše - visoko elastičen, dvo-komponontni, polimer-cementni hidroizolacijski premaz.Zaradi njegovih lastnosti ga lahko uporabljamo zunaj in znotraj kot zaščito pred prodorom vlage oz. vode. Primeren je za tesnenje: balkonov in teras, kopalnic in tuš kabin, plavalnih bazenov, vodnih rezervoarjev in zbiralnikov (certi ... preberi več
62,19 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
VODOTESNA MASA HYDROBLOCKER HIDROIZOL ELASTC 2K 26.1KG (A+B /19 + 7.1 KG)
62,19 €

Podrobnejši opis

Za najzahtevnejše - visoko elastičen, dvo-komponontni, polimer-cementni hidroizolacijski premaz.Zaradi njegovih lastnosti ga lahko uporabljamo zunaj in znotraj kot zaščito pred prodorom vlage oz. vode. Primeren je za tesnenje: balkonov in teras, kopalnic in tuš kabin, plavalnih bazenov, vodnih rezervoarjev in zbiralnikov (certifikat za pitno vodo), tesnjenje suho montažnih elementov, ometov, cementnih in mavčnih površin, elementov iz penjenega betona.

  • Zelo elastičen premaz najvišje kvalitete.
  • Premošča razpoke.
  • Testiran za zaščito rezervoarjev za pitno vodo.

Dvo-komponentni, visoko elastični polimer-cementni hidroizolacijski premaz najvišje kvalitete, skladen z EN 1504-2. Zaradi njegovih lastnosti ga lahko uporabljamo zunaj in znotraj kot zaščito pred prodorom vlage oz. vode. Odličen za tesnenje: balkonov in teras, kopalnic in tuš kabin, plavalnih bazenov, vodnih rezervoarjev in zbiralnikov (tudi za pitno vodo), tesnjenje suho montažnih elementov, ometov, cementnih in mavčnih površin, elementov iz penjenega betona. Prednosti: -enostavna priprava premaza, -neprepusten za vodo, -odporen na delovanje mraza in soli, -primeren za zunanjo in notranjo uporabo, -utrjen premaz je elastičen, -premošča razpoke, -premaz je fiziološko neoporečen in je testiran za uporabo za zaščito rezervoarjev za pitno vodo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAHYDROBLOCKER
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit