VRČ ZA FILTRIRANJE VODE BWT LONGLIFE 2.7 L WHITE

VRČ ZA FILTRIRANJE VODE BWT LONGLIFE 2.7 L WHITE

Vrč za filtriranje vode BWT je prvi in edini namizni filtrirni sistem, ki vodovodno vodo ne le filtrira, ampak jo tudi mineralizira z dragocenim magnezijem. Za filtracijo je potrebna uporaba filtrirnih vložkov, ki se menjavajo na vsake 4 tedne, elektronski indikator pa opozarja na njihovo menjavo. Vrč ima ob nakupu že dodan en ... preberi več
24,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
VRČ ZA FILTRIRANJE VODE BWT LONGLIFE 2.7 L WHITE
24,99 €

Podrobnejši opis

Vrč za filtriranje vode BWT je prvi in edini namizni filtrirni sistem, ki vodovodno vodo ne le filtrira, ampak jo tudi mineralizira z dragocenim magnezijem. Za filtracijo je potrebna uporaba filtrirnih vložkov, ki se menjavajo na vsake 4 tedne, elektronski indikator pa opozarja na njihovo menjavo. Vrč ima ob nakupu že dodan en filter. ?Easy Fill? sistem omogoča enostavno polnjenje vode, brez odpiranja pokrova vrča. ?Easy Fit? pa vrču omogoča postavitev na vrata hladilnika. Njegova prostornina je 2,7 l dovoljuje pa 1,5 l filtrirane vode. Dimenzije: 11,3x27,8x25,2 cm.

  • Easy Fill sistem za enostavno polnjenje.
  • Voda obogatena z magnezijem. .
  • Ozek model, primeren za vrata hladilnika.

Voda obogatena z magnezijem

Patentirana Mg2+ tehnologija omogoča, da filter BWT iz vode ne odstrani samo nezaželene substance, moteče dejavnike okusa (klor, baker, svinec) ter apnenca, ki povzroča nastajanje vodnega kamna, ampak filtrirano vodo hkrati obogati tudi z dragocenim mineralom magnezijem. V procesu se kalcij iz skupne trdote vode izmenjuje z magnezijevimi ioni.

Dodatni magnezij ohranja ravnovesje mineralov v vodi, prav tako pa je tudi prenašalec okusov. Rezultat tega pa je nevtralna pH vrednost vode, ki ima edinstven okus in je prijetno mehka. Ta voda je idealna za vsakodnevno pitje, odlična je za pripravo kave in čaja.

Zadostna dnevna količina vode in magnezija

Ob zaužitju 2 l BWT filtrirane vode, kolikor je priporočljiva dnevna količina, prejmete kar 20 % dnevnih potreb magnezija. Tako je filtrirana voda več kot odlična alternativa ustekleničeni vodi in vodi v plastenkah. Brez prenašanja težke embalaže in cenovno ugodnejša izbira.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABWT
VRSTAVRČ
BARVABELA
GARANCIJA2 LETI
PROSTORNINA POSODE2,7 L
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit