VRTALNO ELEKTRIČNO KLADIVO EINHELL TE-RH 38 E

VRTALNO ELEKTRIČNO KLADIVO EINHELL TE-RH 38 E

Einhell vrtalno kladivo TE-RH 38 E (moč:1050W, število vrtljajev :0-500 1 / min, število udarcev :0-4100 1 / min). SDS-max sprejem omogoča hitro menjavo svedrov in dlet. Varnost zagotavlja sklopka za preobremenitev. 2 LED žarnice obveščajo o preostali zmogljivosti in potrebi vzdrževanja. ElektronskI nadzor omogoča hitro prilago ... preberi več
236,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
VRTALNO ELEKTRIČNO KLADIVO EINHELL TE-RH 38 E
236,99 €

Podrobnejši opis

Einhell vrtalno kladivo TE-RH 38 E (moč:1050W, število vrtljajev :0-500 1 / min, število udarcev :0-4100 1 / min). SDS-max sprejem omogoča hitro menjavo svedrov in dlet. Varnost zagotavlja sklopka za preobremenitev. 2 LED žarnice obveščajo o preostali zmogljivosti in potrebi vzdrževanja. ElektronskI nadzor omogoča hitro prilagoditev različnemu materialu. Dostava v praktičnemu in za transport in shranjevanje podobnem kovčku.

  • 3 funkcije: vrtanje, udarno vrtanje in klesanje.
  • Press-control: vizualizira optimalen pritisk.
  • Elektronski nadzor hitrosti.

Einhell TE-RH 38 E je zmogljivo vrtalno kladivo, ki zagotavlja izjemne rezultate in je s svojo vsestranskostjo odlična izbira za vse ambiciozne domače mojstre. Opremljeno s tremi različnimi funkcijami; udarnega vrtanja ter dletanja s fiksacijo in brez fiksacije, se vrtalno kladivo lahko prilagodi najrazličnejšim domačim in delavniškim opravilom. SDS MAX priključek za nastavke omogoča, da se svedre in dleta zamenja brez napora, skupaj z 1050 W moči in z 9 J udarne moči pa kladivo poskrbi za kakovostno in hitro opravljeno delo. Dodaten ročaj poskrbi za večji nadzor nad orodjem in enostavnejšo uporabo. Kladivo s posebnim mehanizmom poskrbi za varnost med delom, za lažji in varen transport pa je shranjeno v posebnem kovčku.

 

Vrtalno kladivo se ponaša z LED žarnicami, ki opozarjajo na delovanje naprava in potrebo po popravilu, obenem pa ponuja možnost elektronskega nadzora hitrosti, s katerim se orodje lahko prilagodi določenemu materialu.

Tehnične podrobnosti:

Napajanje: 220–240 V | 50 Hz

Moč: 1050 W

V prostem teku: 0 – 500 min−1

Število udarcev: 0 – 4100 min−1

Udarna moč: 9 J

Nastavek za orodje: SDS MAX

Vrtanej v beton: 38 mm

 

 

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
VRSTA MOTORJAELEKTRIČNI
PAKIRANJEKOVČEK
ENERGIJA UDARCA DO9 J
TIP GLAVESDS MAX
KAPACITETA BATERIJE/ AH
NAPETOST BATERIJE/ V
MOČ OD-DO1001-1500 W
MOČ1050 W
TEŽA9.5 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit