ZAŠČITNI PREMAZ GARDEN CLINKER PROTECT 0.8 KG

ZAŠČITNI PREMAZ GARDEN CLINKER PROTECT 0.8 KG

TKK Garden Clincer Protect je vodoodbojna impregnacija na osnovi silan - siloxanov in lanenega olja namenjena za končno zaščito mineralnih poroznih gradbenih materialov, predvsem pa neglaziranega klinkerja in opečnih tlakovcev pred vodo / vlago. Poleg tega Silifob Klinker osveži naravno barvo ščitenih materialov, ki imajo tako ... preberi več
8,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
ZAŠČITNI PREMAZ GARDEN CLINKER PROTECT 0.8 KG
8,99 €

Podrobnejši opis

TKK Garden Clincer Protect je vodoodbojna impregnacija na osnovi silan - siloxanov in lanenega olja namenjena za končno zaščito mineralnih poroznih gradbenih materialov, predvsem pa neglaziranega klinkerja in opečnih tlakovcev pred vodo / vlago. Poleg tega Silifob Klinker osveži naravno barvo ščitenih materialov, ki imajo tako temnejši ton.

  • Enostaven nanos.
  • Dolgotrajna zaščita.

Skladiščenje Silifob Klinker je vnetljiva tekočina, zato jo moramo skladiščiti v skladiščih, ki ustrezajo predpisom za skladiščenje vnetljivih tekočin. Silifob Klinker moramo skladiščiti v tesno zaprti embalaži, na hladnem in zračnem prostoru, ločeno od virov vžiga in toplote ter zaščiteno pred direktno sončno svetlobo. V dobro zaprti, nepoškodovani embalaži, je rok uporabnosti min. 2 leti od datuma proizvodnje.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGARDEN
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit