Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
EINHELL POLNILNIK AKUMULATORJEV CC-BC 10 M, 6 V / 12 V, 3 - 200 AH

EINHELL POLNILNIK AKUMULATORJEV CC-BC 10 M, 6 V / 12 V, 3 - 200 AH

Šifra izdelka:
2909882
Baterijski polnilnik Einhell CC-BC 10 M je inteligentna baterijska polnilna naprava, prilagojena tehnično visoko razvitim, zmogljivim baterijam. Sistem polnjenja je primern za širok spekter tipov akumulatorjev.Primeren je za gelske baterije, AGM baterije in vzdrževalne ter nizko vzdrževane svinčeve akumulatorje. Samodejno prila ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 55,19 € / KOS Redna: 68,99 € Prihranek: 13,80 €
Cena velja od 22.1. do 4.3.2020 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Dostava v 48 urah
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
EINHELL POLNILNIK AKUMULATORJEV CC-BC 10 M, 6 V / 12 V, 3 - 200 AH
55,19 €

Podrobnejši opis

Baterijski polnilnik Einhell CC-BC 10 M je inteligentna baterijska polnilna naprava, prilagojena tehnično visoko razvitim, zmogljivim baterijam. Sistem polnjenja je primern za širok spekter tipov akumulatorjev.Primeren je za gelske baterije, AGM baterije in vzdrževalne ter nizko vzdrževane svinčeve akumulatorje. Samodejno prilagodi napetost akumulatorja pri 6V in 12V vozilih. Zimski način polnjenja je bil posebej razvit za zunanjo temperaturo pod 5 ° C. Zaslon na polnilniku označuje ali so objemke nepravilno pritrjene, opozorilna lučka opozori uporabnika na težave.

  • Mikroprocesorski regulator.
  • Avtomatsko ponastavljanje napetosti akumulatorja.
  • LCD zaslon napona baterije in prikaz polnjenja.

Baterijski polnilnik Einhell CC-BC 10 M je inteligentna baterijska polnilna naprava, prilagojena tehnično visoko razvitim, zmogljivim baterijam, ki jih najdemo v sodobnih vozilih. Mikroprocesorski sistem z večstopenjskim polnjenjem je primern za širok spekter tipov akumulatorjev vozil in vključuje različne tehnične varnostne in vzdrževalne mehanizme. Glavni poudarek razvoja je bil na hitro, akumulatorjem prijazno polnjenje. Uporaba polnilnika je bolj enostavna kot pri običajnih napravah, zahvaljujoč podrobnemu LCD prikazu stanja napolnjenosti. Ta Einhell polnilnik je primeren za gelske baterije, AGM baterije in vzdrževalne ter nizko vzdrževane svinčeve akumulatorje. CC-BC 10 M samodejno prilagodi napetost akumulatorja pri 6V in 12V vozilih. Elektronika pametnega upravljanja analizira vrsto in stanje priključene baterije in sproži najprimernejši način polnjenja, ki ustreza potrebam. Primeren je za vse vrste vozil, zlasti sezonska vozila z dolgimi časi priprave. Namesto da bi akumulator počasi izpraznili in tvegali izpraznjenost, se akumulator ohrani na optimalno raven z uporabo. Zimski način polnjenja je bil posebej razvit za zunanjo temperaturo pod 5 ° C. Zaščita pred napetostjo, kratkim stikom in zaščito pred obratno polariteto ter ohišje za zaščito pred prahom in vodo za vodo z vgrajenim nosilcem za montažo na steno preprečujejo poškodbe polnilnika. Zaslon na polnilniku označuje tudi ali so objemke nepravilno pritrjene, opozorilna lučka pa takoj opozori uporabnika na morebitne težave.Zahvaljujoč popolnoma izoliranim sponkam, lahko polnilnik enostavno in varno priključite Napetost: 220-240 V | 50 Hz Napajalna napetost: 6 V / 12V Pri baterijah (min. Ah do maks. Ah): 3 - 200 Ah Polnilni tok Min. (zmeraj / ef.) - 2 / [-] A Max (s / s.) Pri 6 V d.c. Polnilni tok Min. (arith./eff.) - v Max (s / s.) Pri 12 V d.c. "

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit