Kopalnica

Z Merkurjevim vodičem za prenovo kopalnice boste dobili marsikateri odgovor na na vaša vprašanja. Spoznali boste kako načrtovati vašo novo kopalnico, kako se lotiti delne ali celostne prenove in kakšni so sodobni trendi, ki danes veljajo v svetu kopalnic. Hkrati pa boste dobili tudi navdih in marsikatero idejo za kopalnico vaših sanj.

Kopalnica je prostor sprostitve in razvajanja. Poleg modnih trendov morate pri prenovi kopalnice upoštevati tudi svoje želje in potrebe. V nasvetu boste prebrali kakšne so osnovne smernice sodobnih kopalnic, ali izbrati keramične ploščice ali druge stenske in talne obloge, kakšna so priporočila za opremo kopalnice, kakšne barve izbrati in kako se lotiti prenove.

NAREDI SAM

Roman Strmšek je Merkurjev strokovnjak, ki svetuje vsem mojstrom in mojstricam, kako se lotiti domačih opravil. 

Našli boste vsebine oziroma nasvete s področja slikopleskarstva, mojstrskih DIY projektov, sanacije, popravil ...

Pripravite svoja delovna oblačila in gremo na delo! Skupaj z Romanom vam bo brez dvoma uspelo. :)V sodobnih domovih ima kopalnica poseben pomen – je prostor za vzdrževanje osebne higiene, hkrati pa v njej preživljamo trenutke, ko smo povsem sami s seboj. Ta čas izkoristite za sproščanje in uživanje, pri tem pa naj vam pomaga udobna in funkcionalna oprema. Če prenavljate staro kopalnico, gradite novo ali pa menite, da je čas za posodobitev kopalniških elementov, vas vabimo k prebiranju Merkurjevih nasvetov. Naj vam olajšajo opremljanje in čiščenje kopalnice, izbiro kopalniškega pohištva, ploščic in razsvetljave.

Rečeno storjeno - iščete mojstraRečeno storjeno - iščete mojstra

Are Your Sure?

Exit