Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Ideje za barve in sprostitev na poletni terasi

12.06.2023 23 ogledov 9 min branja
Ideje za barve in sprostitev na poletni terasi

Temperature se dvigajo in čas je, da se premaknemo ven – na balkon ali teraso, kjer bomo z užitkom prebrali kakšno dobro knjigo, se odpočili po napornem dnevu in si privoščili dobro hrano in pijačo. Letos poleti bodimo hedonisti; uživajmo v življenju in si brez slabe vesti privoščimo umirjene, počasne večere. V Merkurju pa lahko najdemo vse, kar potrebujemo za vroče dni. Pri nas doma sem si pred kratkim na enem delu terase ustvarila zen kotiček.

Želela sem udoben prostor za poletne večere po svoji meri. Vključila sem lesen ležalnik, dodala veliko lanterno, nekaj dekoracije, papirnate lučke, nov set kozarcev,… Ven pa sem prinesla tudi Boschevo must-have dvojico: blender in palični mešalnik, ki bosta čez dan poskrbela za zdrave smoothie-je, domače sladolede in sokove za otroke in zvečer za okusne koktejle za odrasle.

Poletje kar kliče po živahnih barvah, naravnih materialih in različnih teksturah; na mizi si lahko pričaramo vzdušje s svežim sadjem, vzorčastimi prtički, zanimivimi kozarci,… Uporabimo bambusove slamice za večkratno uporabo in poiščemo najljubše recepte za osvežilne napitke, ki bodo že po izgledu dodali piko na i.

En izmed najlažjih načinov dodajanja tekstur in barv v prostor so zagotovo tudi okrasne blazine in odeje. Prav to mornarsko kombinacijo bi z lahkoto vnesla tudi v notranje prostore, ko bi pospravljala teraso.

Na terase pa lahko vključimo tudi velike lanterne, v katerih bomo ob večerih prižigali svečke za romantično vzdušje. Tudi svetlobne verige so nujna oprema; jaz sem tokrat izbrala papirnato girlando v koralnih odtenkih, čeprav sem se že skoraj odločila za drugo barvo – včasih je res težko izbrati najljubši kos med vso ponudbo. ☺

Moj nasvet je torej; dajte si duška. Napolnite prostor s stvarmi, ki so vam všeč. Spustite barve na teraso, ki vas bodo kar popeljale v tropske kraje. Privoščite si čas zase in UŽIVAJTE v vsakem trenutku.

Iz Merkurjeve ponudbe sem tokrat izbrala:

STEKLENA KARAFA V MODRI BARVI, SORT, 1.1L

SERVIRNI VRČ STEKLENA KARAFA V MODRI BARVI, SORT, 1.1L

3,69 €
SERVIETI SORT, 3 VZORCI

SERVIETE DECORIS SERVIETI SORT, 3 VZORCI

2,29 € / kos
Na zalogi
Izenači ceno!
MMB 6382M
Odprema v 24 urah

MEŠALNIK BLENDER BOSCH MMB6382M

163,90 €
Na zalogi
Izenači ceno!

 

 

Ker pa je bilo v trgovini še kar nekaj stvari, ki so mi padle v oči, sem pripravila še nekaj predlogov za poletne terase.

Jaz grem zdaj za kakšno uro na odklop v svoj zen kotiček, vam pa želim lepe, nasmejane in tople poletne dni! 

Urška Oman 

Nekaj nasvetov


Imate po branju še kakšno vprašanje?

AI asistentka M.AI.A vam je na voljo za klepet 24 ur na dan.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije