Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Kopalniške ploščice za vaš slog

25.08.2023 137 ogledov 3 min branja
Kopalniške ploščice naj odražajo vaš slog

Kopalniški trendi še vedno pozdravljajo svetle kopalnice, opremljene s ploščicami v nežnih barvah ali v zemeljskih podtonih, močnejši odtenki ploščic pa so običajno kombinirani s črno-belimi ali sivimi ploščicami.

Ker je kopalnica prostor za sprostitev, je pomembno, da se v njej prijetno počutite tudi deset ali dvajset let po prenovi – to pa boste dosegli le, če ji boste dodali osebni pečat.

Izbira ploščic naj predstavlja izhodiščno točko

Kopalniške ploščice so tisti element, ki v kombinaciji s pohištvom ustvari ali pa pokvari ambient, zato naj ob prenovi predstavljajo izhodiščno točko. Na ta način boste lažje začeli razmišljati tudi o ostali opremi in pohištvu ter si olajšali delo, sicer se prehitro lahko zgodi, da se elementi barvno ne bodo ujemali, vam pa bo to povzročalo nejevoljo.

Prenesite vodič za popolno prenovo kopalnice

Svetle ali temne, glazirane ali mat, velike ali majhne?

Ko izbirate ideje in navdih za prenovo, bodite pozorni tudi na format ploščic, saj lahko večji format ploščic prostor pomanjša, manjši pa poveča. Velik format ploščic je zato bolj primeren za opremljanje velikih prostorov, pri prenovi manjše kopalnice pa razmišljajte o nekoliko manjšem formatu ali kombinaciji večjih in manjših.

Prav tako bodite pozorni na barve. S pastelnimi barvami in sijočimi glazurami boste ustvarili ambient, ki deluje pomirjujoče, z živimi barvami in vzorci pa boste prostor poživili in vanj vnesli novo energijo. Vsekakor pa bodite pri nakupu ploščic pozorni tudi na njihovo kakovost oziroma razred. Več o tem, si lahko preberete tudi v Merkurjevem Vodiču za prenovo kopalnic.

Kopalnici dodajte oseben pečat

Pri opremljanju lahko izbirate med različnimi oblikami, barvami in teksturami, zato se ne zanašajte le na zadnje trende, če vam ti stilno ne ustrezajo. Kopalnici vedno dodajte oseben pečat, saj se boste le tako v njej dobro počutili še vrsto let. Pa naj bo to minimalistična kopalnica, kjer prevladuje nevtralen slog, ali pa razgibana kopalnica, ki bo s poudarjeno steno ali razgibanimi tlemi prostor poživila.

Če pred izbiro ploščic še zbirate ideje ali potrebujete navdih, preverite brezplačen katalog kopalniških trendov.

Pri izbiri ploščic smo vam pri Merkurju tudi v pomoč, naročite se lahko na neobvezno svetovanje. Izkušeni Merkurjevi mojstri vam bodo pomagali predvsem pri specifikacijah, ki jih imajo posamezni sklopi ponudbe.

Rečeno storjeno - iščete mojstraRečeno storjeno - iščete mojstra

Imate po branju še kakšno vprašanje?

AI asistentka M.AI.A vam je na voljo za klepet 24 ur na dan.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01