TRAMPOLIN MQ FI 250 CM

TRAMPOLIN MQ FI 250 CM

Šifra izdelka:
3070592
Ocena:
100% of 100
Tramoplin v obliki buče premera 250 cm, višina 234 cm. Ima 4 noge, zgornji obroč, ki drži mrežo je iz steklenih vlaken. Stranske cevi (8 cevi) so upognjene in umaknjene od osrednjega dela trampolina, zaščitene z mrežo, zato ne more priti do trka. Trampolin nima vzmeti ampak je osrednji del za skakanje iz mrežastega elastičnega ... preberi več
219,99 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
TRAMPOLIN MQ FI 250 CM
219,99 €

Podrobnejši opis

Tramoplin v obliki buče premera 250 cm, višina 234 cm. Ima 4 noge, zgornji obroč, ki drži mrežo je iz steklenih vlaken. Stranske cevi (8 cevi) so upognjene in umaknjene od osrednjega dela trampolina, zaščitene z mrežo, zato ne more priti do trka. Trampolin nima vzmeti ampak je osrednji del za skakanje iz mrežastega elastičnega materiala (PP), črne barve z rumeno obrobo. Trampolinu je priložena tudi lestev.Trampolini oblike buče in brez vzemti so še varnejši, površina za skakanje je večja, postavitev enostavnejša, stranke cevi pa so oblečene v blazine.Nosilnost do 100 kg.

OPOZORILO! NI PRIMERNO ZA OTROKE MLAJŠE OD 36 MESECEV. OPOZORILO! SAMO ZA DOMAČO UPORABO. SLIKA JE SIMBOLIČNA.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMQ
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Mnenja kupcev
 1. Odlično
  Ocena izdelka
  100%
  Ogrodje je čvrsto in lahko sestavljivo. Mreža nima vzmeti in je zato veliko bolj varna za (majhne) otroke, ker ni možnosti, da se kakšen del telesa zatakne med njimi. Zaščitna mreža je vzdržljiva, najbolje pa je, da so drogovi, ki jo držijo odmaknjeni od nje in tako preprečijo trk osebe vanje.
  Za prvo sestavo si je potrebno vzeti več časa zaradi nameščanja kljukic na odskočno mrežo. Pri pospravljanju (čez zimo) teh kljukic ni več potrebno snemati. Za vpenjanje odskočne mreže je potrebno kar nekaj moči, zato je bolje, če to počneta dve osebi. Tudi premeščanje sestavljenega trampolina je v dveh zelo enostavno. Slabost trampolina je dokaj hitro razbarvanje in paranje na odskočno mrežo prišitih rumenih trakov, ki pa nimajo ključnega pomena. Najboljše pa je, da otroci (in odrasli) uživajo!

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit