Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
VARILNO REZALNA GARNITURA GK VGG-6

VARILNO REZALNA GARNITURA GK VGG-6

Šifra izdelka:
628314
Varilno rezalna garnitura GK VGG-6 je komplet izdelkov v kovinski škatli za plamensko rezanje, segrevanje in varjenje. Kratica VGG 6 pomeni, da je v garnituri 6 plamenikov. Komplet vsebuje ročni rezalnik RRG tip 200/A, držalo DG, plameniki od št. 1 do 6 PG/A, voziček, šestilo, ključ, komplet čistilnih igel, ustnik 3 - 100/A in ... preberi več
511,99 € / GRN

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
VARILNO REZALNA GARNITURA GK VGG-6
511,99 €

Podrobnejši opis

Varilno rezalna garnitura GK VGG-6 je komplet izdelkov v kovinski škatli za plamensko rezanje, segrevanje in varjenje. Kratica VGG 6 pomeni, da je v garnituri 6 plamenikov. Komplet vsebuje ročni rezalnik RRG tip 200/A, držalo DG, plameniki od št. 1 do 6 PG/A, voziček, šestilo, ključ, komplet čistilnih igel, ustnik 3 - 100/A in rezalne šobe 3 - 10, 30 - 60, 60 - 100/A.

  • Kovinska škatla. .
  • Zajema celoten komplet izdelkov za varjenje.
  • Izdelki imajo certifikat o ustreznosti.

Plameniki

Uporabljajo se za varjenje, segrevanje in spajkanje s kombinacijo plinov acetilen (A). Delovni tlak plemenika je 2,5 bar. Cev in telo sta iz medenine, šoba pa je iz bakra. Plameniki so varnostno pregledani pred skladiščenjem in imajo certifikat o ustreznosti. Polizdelki, ki sestavljajo plamenik, so izdelani s CNC tehnologijo in nato ročno sestavljeni v celoto.

Ročni rezalnik RRG tip 200/A

Uporablja se za ročni plamenski razrez kovinskih materialov do debeline 300 mm, v kombinaciji s plini acetilen (A) in kisikom, delovnik tlak pa je odvisen od debeline obdelovanca. Ročnemu rezalniku je priložen voziček, ki omogoča natančno nastavitev razdalje med rezalno šobo in obdelovancem ter navodila za varno uporabo. Je v celoti sestavljen iz medenine, polizdelki, ki sestavljajo rezalnik, pa so izdelani s CNC tehnologijo in nato ročno sestavljeni v celoto.

Rezalne šobe

Rezalne šobe se uporabljajo za razrez kovinskih materialov debeline od 3 do 10 mm v kombinaciji z ustnikom 3 ? 100/A. Šoba ima navoj M9 in je dolga 33,5 mm ter izdelana iz medenine s CNC tehnologijo. Šoba z oznako A se uporablja za rezanje v kombinaciji plinov acetilen in kisik.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGK
Napišite vaše mnenje o izdelku