Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Merkurjeva kartica zaupanja - urejanje podatkov

Osvežite svoje podatke preko spodnjega obrazca in pridobite na svoj e-naslov KUPON za -10 % na izbran izdelek v enem izmed naših trgovskih centrov MERKUR*. Kupon velja 1 mesec od dneva pridobitve.

Preverite in osvežite podatke svoje Merkurjeve kartice zaupanja

Dobrodošli. Zaupanje se splača!

Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi številne ekskluzivne popuste in ugodnosti.

Preverite in osvežite podatke svoje Merkurjeve kartice zaupanja

Dobrodošli. Zaupanje se splača!

Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi številne ekskluzivne popuste in ugodnosti.

Neobvezne podatke (tisti, ki niso označeni z *) nam lahko zaupate za namen boljšega poznavanja imetnikov MKZ kartice. Kolikor se ne boste odločili za prejemanje prilagojenih ponudb, bodo v psevdonimizirani obliki uporabljeni zgolj v Merkurjevih notranjih analizah namenjenih optimiziranju poslovanja s ciljem dviga zadovoljstva imetnikov MKZ (preverjanje uspešnosti produktov, planiranje novih produktov, načrtovanje marketinških in prodajnih strategij in podobno).

Seznanjen sem, da me lahko kot kupca njegovega blaga in storitev v skladu z določili Zakona o elektronskih komunikacijah Merkur trgovina d.o.o. obvešča o svoji ponudbi z uporabo mojega e-naslova. Prav tako sem seznanjen, da lahko uporabo mojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja kadarkoli prepovem z izjavo na e-naslov: kartica@merkur.si.

Obvezno soglasje

Potrebna je identifikacija

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo za osebno identifikacijo.

Če ta e-poštni naslov ne prepoznate ali ga ne uporabljate več, se za posodobitev e-poštnega naslova oglasite v Trgovskem centru Merkur na Info točki.

Čas za identifikacijo je potekel

Ker nismo prejeli vaše potrditve e-pošte, ki smo jo poslali na vaš e-poštni naslov, smo zaradi varnosti prekinili postopek spremembe vaših podatkov.

Prosimo vas, da ponovite postopek.

Vaša vloga za spremembo podatkov je bila uspešno izvedena

Hvala za opravljeno osvežitev podatkov!

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali sporočilo, da so podatki uspešno osveženi.

V ločenem mailu vam bomo poslali tudi kupon zahvale MKZ -10% za izbran izdelek. Če kupona zahvale niste prejeli, je možen vzrok v tem, da ste v času akcije večkrat osvežili podatke MKZ. Kupon zahvale lahko prejmete le enkrat.

Za več informacij o akciji se prosimo obrnite na kartica@merkur.si.

Vpisali ste napačno številko kartice ali pa na vaši kartici ni vpisane elektronske pošte, da bi vam zahtevek posredovali v potrditev na vašo elektronsko pošto.

Prosimo poskusite kasneje ali pa se zglasite na Info točki v Trgovskem centru Merkur.

Se opravičujemo!

Žal identifikacija ni uspela

Ker nimamo vašega e-poštnega naslova, ne moremo izvesti identifikacije preko spleta v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja.

Prosimo vas, da se za nastavitev e-poštnega naslova oglasite v Trgovskem centru Merkur na Info točki.

* Kupon velja 1 mesec od dneva pridobitve in velja na en izdelek oz. eno pakiranje po vaši izbiri ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja. Kupon velja za en izdelek po redni ceni in ne velja za izdelek vključen v drugo akcijo. Akcije in kuponi se ne seštevajo oz. se med seboj izključujejo. Popust velja samo za trgovsko blago in ne velja za storitve, pri nakupu hiš Ytong in izdekov blagovnih znamk Dyson, Intex, Miele, Liebherr, iRobot, Electrolux bela tehnika, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, mobilnih in darilnih kartic Merkur. Ne velja pri nakupu v Spletnem centru MERKUR ter ni unovčljiv v franšiznih prodajalnah.

 

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov