Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Merkurjeva kartica zaupanja - urejanje podatkov

Osvežite svoje podatke preko spodnjega obrazca in pridobite na svoj e-naslov KUPON za -10 % na izbran izdelek v enem izmed naših trgovskih centrov MERKUR*. Kupon boste lahko unovčili do 31. 12.  2023.

Preverite in osvežite podatke svoje Merkurjeve kartice zaupanja

Dobrodošli. Zaupanje se splača!

Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi številne ekskluzivne popuste in ugodnosti.

Neobvezne podatke (tisti, ki niso označeni z *) nam lahko zaupate za namen boljšega poznavanja imetnikov MKZ kartice. Kolikor se ne boste odločili za prejemanje prilagojenih ponudb, bodo v psevdonimizirani obliki uporabljeni zgolj v Merkurjevih notranjih analizah namenjenih optimiziranju poslovanja s ciljem dviga zadovoljstva imetnikov MKZ (preverjanje uspešnosti produktov, planiranje novih produktov, načrtovanje marketinških in prodajnih strategij in podobno).

Seznanjen sem, da me lahko kot kupca njegovega blaga in storitev v skladu z določili Zakona o elektronskih komunikacijah Merkur trgovina d.o.o. obvešča o svoji ponudbi z uporabo mojega e-naslova. Prav tako sem seznanjen, da lahko uporabo mojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja kadarkoli prepovem z izjavo na e-naslov: kartica@merkur.si.

Obvezno soglasje

PREJEMAJTE AKCIJE IN PONUDBE PRILAGOJENE SAMO VAM

Če želite prejemati občasna obvestila o ponudbah Merkurja trgovine d.o.o. na mobilno številko tudi v obliki SMS, MMS ali drugih oblikah sporočil, oz. preko drugih aplikacij za pošiljanje sporočil (npr. Viber,WhatsApp…) nam to potrdite z oznako v spodnjem okencu.

Podrobnejše informacije o tem, kako obdelujemo vaše podatke, s kom jih delimo in na kakšni podlagi, ter kakšne so vaše pravice, si lahko preberete v Politiki zasebnosti na povezavi https://www.merkur.si/varstvo-osebnih-podatkov. Z oddajo tega obrazca ste seznanjeni in potrjujete Politiko zasebnosti.

Potrebna je identifikacija

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo za osebno identifikacijo.

Če ta e-poštni naslov ne prepoznate ali ga ne uporabljate več, lahko varno nastavite e-poštni naslov preko spletnega obrazca za spremembo e-poštnega naslova, ki ga najdete na tej povezavi.

Čas za identifikacijo je potekel

Ker nismo prejeli vaše potrditve e-pošte, ki smo jo poslali na vaš e-poštni naslov , smo zaradi varnosti prekinili postopek spremembe vaših podatkov.

Prosimo vas, da ponovite postopek.

Vaša vloga za spremembo podatkov je bila uspešno izvedena

Hvala za opravljeno osvežitev podatkov!

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali sporočilo, da so podatki uspešno osveženi.

V ločenem mailu vam bomo poslali tudi kupon zahvale MKZ -10% za izbran izdelek. Če kupona zahvale niste prejeli, je možen vzrok v tem, da ste v času akcije večkrat osvežili podatke MKZ. Kupon zahvale lahko prejmete le enkrat.

Za več informacij o akciji se prosimo obrnite na kartica@merkur.si.

Žal vpis spremembe vaših podatkov ni uspel

Se opravičujemo!

Žal identifikacija ni uspela

Ker nimamo vašega e-poštnega naslova, ne moremo izvesti identifikacije preko spleta v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja.

E-poštni naslov lahko varno vpišete preko spletnega obrazca za spremembo e-poštnega naslova, ki ga najdete na tej povezavi.

* Kupon je unovčljiv do 31. 12. 2023 in velja na en izdelek oz. eno pakiranje po vaši izbiri ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja. Kupon velja za en izdelek po redni ceni in ne velja za izdelek vključen v drugo akcijo. Akcije in kuponi se ne seštevajo oz. se med seboj izključujejo. Popust velja samo za trgovsko blago in ne velja za storitve, pri nakupu hiš Ytong in izdekov blagovnih znamk Dyson, Intex, Miele, Liebherr, iRobot, Electrolux bela tehnika, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, mobilnih in darilnih kartic Merkur. Ne velja pri nakupu v Spletnem centru MERKUR ter ni unovčljiv v franšiznih prodajalnah.

 

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov