Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
Navigacija

Kadi za prhanje

-90%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 3,00 € Redna: 29,99 € Prihranek: 26,99 €

Kadi za prhanje

Kadi za prhanje so odlična izbira za manjše kopalnice, saj ne zavzamejo toliko prostora kot kopalne kadi. Če načrtujete novo domovanje ali staro le prenavljate v kopalnici nikar ne pozabite na prostor, kjer se boste razvajali po napornem dnevu, prhanje pa bo kar se da priročno. Preglejte Merkurjev izbor izdelkov in zagotovo boste našli ustrezno kad glede na vaše želje, potrebe in prostor, ki ga opremljate.

Kadi za prhanje se med seboj razlikuejo po obliki – lahko so pravokotne, kvadratne ali pa v enem robu zaobljene oblike. Slednje v prostoru zaedejo najmanj prostora. Izbirate lahko tudi med različmnimi globinami kadi. Večina sodobno oblikovanih je narejena tako, da pri vstopu ni potrebno pretiranega vziganja nog, njihova površina pa je v celoti vzignjena za določeno mero. Pri njih torej ni mogoče napolniti kadi z večjo količino vode, v kateri bi se na primer otroci lahko kopali. Če vam je to prioriteta, potem izberite poglobljeno kad za prhanje. Pri te bo vstop vanjo nekoliko težji kot pri prvi kadi. Vendar pa ne bo skrbi, da bi pri prhanju prišlo do preliva vode čez rob.

Kakšen tip kadi boste izbrali je odvisno predvsem od vaših potreb in želja, upoštevati pa morate tudi lastnosti prostora (velikost in ambient).

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.