• Natisni

BETONSKA PLOŠČA KOGRAD TRAVNA SIVA 50X50X8 CM

Šifra izdelka: 1771607

Cena:
10,25 € /M2
 
Cena za KOS 2,5625 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  M2
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Travne betonske plošče Kograd so dvoslojno izdelane, pri čemer zgornji sloj tvori kvaliteten kremen, ki jim zagotavlja visoko trdnost, odpornost proti zmrzovanju oz. taljenju v prisotnosti soli ter proti obrusu. Primerne so za pohodne kot tudi povozne površine, utrditev brežin ter nasipov. Dimenzije: 50x50x8 cm. Barva: siva. Poraba: 4 kom/m2.

  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .
  • Odporen na sol, zmrzal, obrus.
  • Vpijajo manj vode in nečistoč.

Kakovostna izdelava

Dodano hidrofobno sredstvo betonskim ploščam zagotavlja daljšo življenjsko dobo in večjo kakovost. Zaradi globinske zaščite so manj dovzetne za vpijanje vode in nečistoč. Prav tako so odporne na obrus taljenje oz. zmrzovanje. Izdelane so v skladu s standardi, uporabljeni materiali pa so certificirani. Dvoslojna izdelava jim zagotavlja večjo trdnost, saj je zgornji sloj izdelan iz kvalitetnega kremena.

Ugodnosti uporabe travne plošče

Travne plošče so primerne tako za pohodne kot tudi povozne površine. Z njimi se preprosto uredijo parkirni prostori ali utrdijo brežine in nasipi. Površine, utrjene s travnimi ploščami nudijo ekološko alternativo asfaltnim in klasično tlakovanim površinam, saj ohranjajo nivo podtalnice, zmanjšujejo obremenitev kanalizacije, prav tako pa zmanjšujejo učinek segrevanja okolijskih voda. Z njihovo uporabo omogočajo zazelenitev tlakovanih površin.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj