• Natisni

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP VIA APPIA ANTIQUE MIX05 KAMEN KRAS ANTIK

Šifra izdelka: 1053368

Cena:
0,19 € /KG
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KG
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Via Appia tlakovci linije Antique so kakovostni produkti podjetja Oblak Commerce in so primerna izbira za zanimivo ureditev tlakovanih zunanjih površin. Uporabni so za dvorišča, dovoze, parkirišča, vrtne poti ter parke. Zaznamujejo jih ostri robovi na pohodni strani, izgled njihove površine pa ustvari vzdušje naravnega kamna. Tri različne velikosti tlakovcev omogočajo pestro in unikatno polaganje. Debelina: 6 cm. Dimenzije: 11,8x18,9 cm, 14,9x18,9 cm in 22,4x18,9 cm. Barva: Kamen kras - antik.

  • Globinsko impregniranje preprečuje vpijanje vode.
  • Odporne na različne vremenske razmere.
  • Kakovostni materiali.

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Proizvodni proces poteka po evropskih standardih. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Aqua stop

Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) ostane na površini, zato sta vzdrževanje kot tudi nega več kot enostavna. Življenjska doba se podaljšuje zahvaljujoč aqua stop tehnologiji, ki produktom preprečuje vpijanje vode in umazanije.

Globinska impregnacija

Oblak Commerce tlakovci zagotavljajo hidrofobno sestavo. Odlično odbijajo vodo in nase ne vežejo vlage iz tal. Izdelani so le iz najkvalitetnejših materialov, ki produktom preprečujejo prehitro razpadanje betona. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno. Tako so tlakovci zaščiteni pred taljenjem in zmrzovanjem v prisotnosti soli. Odlikuje jih tudi manjša dovzetnost za nastanek eflorescence.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj