• Natisni

Nerjavni vijačni program

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Univerzalni vijaki

Lesni vijaki DIN 571

Sponski vijaki DIN 603

Šestoglati vijaki DIN 933

Vijaki z metričnim navojem DIN 965

Imbus vijaki DIN 912

Imbus vijaki DIN 7991

Ostali vijaki

Samovarovalne matice DIN 985

Klobučaste matice visoke DIN 1587

Navadne podložke DIN 125

Široke podložke DIN 9021

Navojne palice DIN 975

Razno

Spletni nakup
  1.  
V akciji
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1386
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1386
1 2 3 4 5

Nerjavni vijaki

Nerjavni vijaki so visokokakovostni, prav tako pa niso nagnjeni k rjavenju. V Merkurjevi ponudbi boste tako našli nerjavne navojne palice, matice, vijake, slepe kovice in podložke. Vsak artikel je možno dobiti v različnih dimenzijah glede na dolžino in premer.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2822 € 0 € do 2822 €

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.