• Natisni

DODATEK ZA DIMNIK SCHIEDEL UNI PLUS 16 TERVOL PLOŠČE

Šifra izdelka: 458116

Cena:
20,79 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Dodatek za dimnik schiedel uni plus 16 tervol plošče

Oblika in dimenzije izolacijskih plošč so prilagojene notranji geometriji dimniških plaščev. Zaradi posebne klinasto profilirane oblike se izolacijske plošče natančno prilegajo okroglemu preseku notranje cevi in plašča. Naloga prezračevanja toplotne izolacije. Zaščita toplotne izolacije Vlaga je sovražnik toplotne izolacije. Še tako dobra toplotna izolacija je povsem brez pomena, če izolacijski materiali niso zaščiteni pred vlago. Zrak ima 25-krat višjo toplotno izolativnost kot voda. V primeru, da v pore gradbenih in toplotno-izolacijskih materialov prodre voda, le-ta zmanjšuje njihove izolacijske lastnosti. Prezračevanje toplotne izolacije zmanjšuje poškodbe zaradi vlage Prezračevanje izolacijskih plasti se v gradbeništvu že dolgo uporablja za preprečevanje poškodb, ki jih povzroča vlaga. Tipičen primer so toplotno izolirane zunanje stene z oblogo, ki se prezračuje po zunanji strani. Ta konstrukcija se je že dokazala v praksi predvsem zaradi enostavne izvedbe in zanesljivosti. Prezračevanje izolacije Konstrukcija Schiedel izoliranega dimnika s prezračevano toplotno izolacijo temelji na teh izkušnjah. V ta namen so na vogalih plaščev izdelani kanali, po katerih skozi odprtino za dovod zraka v najnižjem delu dimnika preko posebej izdelanega podstavka nenehno vstopa zrak. Prezračevanje toplotne izolacije Odvajanje vlage skozi odprtine za prezračevanje je učinkovito tudi, ko kotel ne obratuje. Na ta način se prepreči nabiranje vlage v dimniku. Tako je zagotovljeno učinkovito in trajno delovanje izolacijskega sloja, medtem ko je zunanji plašč zaščiten pred poškodbami, ki jih povzroča vlaga.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj