• Natisni

DODATEK ZA NEGO ZOB SONICARE HX 6042 KIDS 7+ 2/1

Šifra izdelka: 1999381

Cena:
15,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 7-10 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Glava zobne ščetke Sonicare For Kids je idealna za majhna usta z mladimi zobmi. Uporabljate jo lahko izključno z električno zobno ščetko For Kids. Skupaj zagotavljata varno in prijetno čiščenje na otrokom zabaven način, zato se ga lažje privadijo. Čiščenje in zaščita nasmehov malčkov od 7. leta starosti.

 • Do 75 % učinkovitejša kot ročna ščetka. .
 • Ščetine s prikazom obrabljenosti.
 • Uporabno z večino zobnih ščetk Philips Sonicare. .

ZA BOLJŠO HIGIENO USTNE VOTLINE

Standardna glava zobne ščetke Philips Sonicare For Kids s posebno zasnovanim profilom je primerna za otroke od 7. leta starosti. Ima mehke ščetine za nežno čiščenje in zaščito zob. Hrbtni del ščetke je oplemeniten z gumijasto prevleko za varnejše in prijetnejše čiščenje.

Klinično dokazano omogoča učinkovitejše odstranjevanje zobnih oblog v primerjavi z ročno zobno ščetko. Otrokom omogoča boljšo zaščito pred zobno gnilobo in prijetnejše obiske zobozdravnika.

Glave ščetke Philips Sonicare omogočajo visokofrekvenčno in hitro gibanje z več 31.000 gibi na minuto. Vrhunska sonična tehnologija moč iz ročaja prenese do konice glave ščetke, gibanje pa zagotavlja dinamično in tekočo čiščenje med zobmi in ob dlesnih, kar vedno nudi vrhunsko in nežno čiščenje.

OBLIKOVANA ZA ENOSTAVNO UPORABO

Ščetke Sensitive odlikuje enostavno pritrjevanje in odstranjevanje z ročaja. Zato je vzdrževanje in čiščenje več kot enostavno. Primerna je za vse ročaje zobnih ščetk Philips Sonicare, razen za PowerUp Battery in Essence.

Tako kot vse originalne ščetke Philips Sonicare je tudi ta glava ščetke varna in nežna za zobe in dlesni. Vsaka glava ščetke je temeljito preizkušena ter zagotavlja izjemno zmogljivost in trpežnost.

Ob redni uporabi električne ščetke se glave v nekaj mesecih normalne uporabe zmehčajo in postopoma obrabijo. Na to vas informira modri prikaz na ščetki, ki skozi uporabo bledi in ob dosegu popolne beline opozarja na potrebno zamenjavo glave ščetke. Glavo ščetke za optimalne rezultate zamenjajte vsake tri mesece.

SPECIFIKACIJE

Priloženi predmeti

 • 2 x standardna glava ščetke Sonicare for Kids

Združljivost

 • Pritrdljiv sistem glave ščetke
 • Primerno za modele: HealthyWhite+, Za otroke

Učinkovitost čiščenja

 • Odstrani do 75 % več zobnih oblog

Zasnova

 • Trdota ščetin: običajna
 • Preizkušeno: za optimalno uporabo
 • Zamenjava: vsake 3 mesece
 • Prikaz izrabljenosti ščetin
 • Velikost: standardna

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA ZA NEGO ZOB NASTAVEK ZA ŠČETKO/PRHO
KOLIČINA V PAKIRANJU 2
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj