• Natisni

DODATEK ZA SESANJE PHILIPS VREČA FC 8021/03 S BAG

Šifra izdelka: 1108187

Cena:
7,99 € /ZAV
 
Cena za KOS 1,9975 €
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Vrečka s-bag je univerzalna vrečka za prah za vse sesalnike z vrečko Philips in Electrolux (Electrolux, AEG, Volta, Tornado). Odlikujejo jo dolga življenjska doba ter boljše filtriranje. Nudi higienski način zapiranja ter tako uporabniku večjo čistočo in zdravo okolje.

  • Izjemno odporni materiali.
  • Dolgotrajna učinkovitost.
  • Visoka zmogljivost filtriranja.

UNIVERZALEN STANDARD

Originalne Philipsove vrečke s-bag® za sesalnike lahko uporabljate pri vseh sesalnikih z vrečko Philips in Electrolux Group (Electrolux, Volta, Tornado in AEG-Electrolux). Izognite se neprijetnemu iskanju prave vrečke za prah – enostavno se odločite za sbag®. Pri nakupu nadomestnih vrečk poiščite logotip s-bag®. Z uporabo neoriginalnih vrečk lahko poškodujete sesalnik.

VISOKA ZMOGLJIVOST TER UČINKOVITOST

Vrečke nudijo do 50 % boljšo obstojnost kot navadne papirnate vrečke ter so tako uporabniku prijaznejša ter dolgotrajnejša izbira. Prav tako nudi vrečka optimalni zračni tok za dolgotrajnejšo moč sesanja. To pa med drugim zagotavljajo elementi vrečke, ki je narejena iz sintetičnih materialov s 15 % boljšo zmogljivostjo. Omenjeni material lahko filtrira 99 % drobnih delcev ter prahu in s tem učinkovito odstranjuje alergene v zraku.

HIGIENSKI SISTEM ZAPIRANJA

Patentiran sistem vrečke zagotavlja neprodušno zaprte vrečke za čisto ter enostavno odstranjevanje prahu. Za uporabnika je delo z napravo tako veliko lažje ter bolj čisto. Zaradi odličnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo, ni možnosti za uhajanje smeti iz vrečke.

SPECIFIKACIJE

Specifikacije nastavkov

  • Število vrečk za prah: 4
  • Material vrečke za prah: 4-slojna sintetika

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA ZA SESALNIKE VREČKA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj