• Natisni

ELEKTRIČNI GRELNIK VODE GORENJE TIKI OGB 80 SMART

Šifra izdelka: 1886873

Cena:
279,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 180 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
OGB grelnike odlikuje originalen oglato, ovalen dizajn ter izvirne tehnične rešitve.

  • 2 leti garancija, 7 let garancija na kotel.
  • Visoko kakovostna izolacija.
  • Enostavna pritrditev in vzdrževanje.

Poleg novega in naprednega elektronskega regulatorja z zaslonom LCD z upravljanjem na dotik se grelniki vode OGB SMART ponašajo z odličnimi tehničnimi rešitvami za grelne elemente. Cevna zračna grela so vstavljena v kovinsko zaščitno cev grelne prirobnice. Tako kotel kot zaščitna cev sta dobro emajlirana in skupaj z magnezijevo anodo zagotavljata odlično zaščito pred korozijo, odlaganje vodnega kamna je zmanjšano in vzdrževanje poenostavljeno. Grelniki iz programa OGB SMART imajo vgrajeno funkcijo spremljanja/ snemanja navad uporabnika. Po določenem času grelnik izračuna optimalni način delovanja, ki zagotavlja najnižjo porabo energije, potrebno za zadovoljevanje potreb uporabnika. V 7-dnevnem časovnem obdobju si grelnik zapomni, v katerem delu dneva potrebujete največjo količino tople vode oz. kdaj je poraba tople vode največja. Tako lahko v načinu delovanja SMART uporablja shranjene podatke in se vklopi še dovolj hitro, da vodo pravočasno segreje. S tem je privarčevana znatna količina energije, ker grelnik ne vzdržuje stalne temperature (npr. 60 °C), kot pri standardnih nastavitvah; kljub temu je količina in temperatura tople vode zadostna za običajne potrebe uporabnika. Pokončna pritrditev na steno. Visoko kakovostna izolacija zagotavlja minimalne izgube toplote. Indirektna zračna grela. Kotliček je izdelan iz visokokakovostne jeklene pločevine in emajliran pri 850 °C. Magnezijeva anoda za dodatno zaščito pred korozijo kotla. Poljubna nastavitev temperature vode do 85°C. Velik premer grelne prirobnice (100 mm) omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje.

Tehnične specifikacije

VRSTA GRELNIKA VODE ELEKTRIČNI
PRIKLJUČNA MOČ 2000 W
PROSTORNINA 80 L
MONTAŽA POKONČNA
DEBELINA IZOLACIJE 40-85 MM
ZUNANJA REGULACIJA DA
VARNOSTNI VENTIL NE
ŠIRINA 500 MM
GLOBINA 512 MM
VIŠINA 830 MM
BARVA BELA
ENERGIJSKI RAZRED B
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj