• Natisni

Okna

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 97
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 97
1 2 3 4 5

Okna

Razmišljate o nakupu novih oken? So vaša okna stara ali potrebna prenove? V Merkurje izberite nova okna. S kvalitetnimi okni boste privarčevali pri stroških za ogrevanje, če bodo dobro tesnila. Hkrati vam bodo dobra okna zagotavljala miren spanec in manj vdiranja hrupa v prostor.

Pred nakupom oken preverite, kakšna bi zares sodila v vaše domovanje in bi se skladala z zunanjostjo vaše hiše. Merkurjeva ponudba obsega PVC in lesena okna različnih barv in dimenzij. Polepšajte si pogled na okolico z okni, ki so zaščiteni z impregnacijskim premazom za odpornost proti insektom in glivam. Z lesenimi okni boste v dom prinesli toplino in naravni element, plastična okna pa boste lažje vzdrževali.

Okna v domu prinašajo svetlobo in toploto, hkrati pa lahko močno vplivajo na vrednost objekta. Okna so pomembni toplotni izolator, saj poleti prepuščajo visoke temperature, pozimi pa lahko prav zaradi oken izgubimo veliko toplote. S pravilno izbiro oken boste tako privarčevali pri energiji.

Dovolite, da okna strokovno namestijo profesionalci, ki so za to usposobljeni, saj bodo okna le tako dosegala dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovala. Pri umestitvi oken v prostor, naj bodo okna bivalnih prostorov na zahodni, južni ali vzhodni strani. Pazite tudi na ujemanje barv okna in naoknic s fasado.

Rosenje stekla na oknu omilite s pravilnim zračenjem prostorov. Najbolj učinkovito je zračenje zjutraj in zvečer, ko je zrak hladnejši. Najboljši učinek boste dosegli, če boste naredili prepih. Zmanjšanje vlage lahko dosežete tudi z uporabo rolet ali senčil.

Naj bodo okna prijeten in funkcionalen okras vašemu domu! Poskrbite za urejen dom s pomočjo Merkurjevih nasvetov, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 633 € 0 € do 633 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AJM (10)
  2. CANDO (8)
  3. GLIN (71)
  4. SIBAU (8)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.