• Natisni

Strešna okna

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Strešna okna

Iščete nova okna za mansardo ali pa ste dom zgradili tako, da potrebujete strešna okna? S strešnimi okni lahko v dom prinesete veliko sončnih žarkov in svetlobe, ki poskrbi za ambientalno vzdušje.

Ob nepremišljeni namestitvi pa lahko strešna okna kaj kmalu postanejo breme zaradi poletnega pregrevanja. Tovrstna okna so namreč bolj izpostavljena soncu in mrazu, kljub občutljivosti na temperaturo, pa z njimi lahko dobimo več energije, kot je izgubimo.

Strešno okno izberite glede na vrsto gradnje in velikost prostora, ki ga želite osvetliti. Na učinkovito delovanje okna zagotovo vpliva tudi natančna vgradnja strešnih oken. Vgradnja mora zagotavljati stabilnost, trdnost, požarno varnost in zaščito pred vlago.

S senčili in roloji v poletnih in zimskih mesecih izkoristite ali preprečite vstop sončnih žarkov. Za dodatno zaščito pred nizkimi ali visokimi temperaturami pa oken ob ekstremnih temperaturah ne odpirajte, razen če prostor nima urejenega mehanskega zračenja.

V Merkurjevi ponudbi preverite lesena in plastična strešna okna, ki so varna in enostavna za montažo. S strešnimi okni boste vašemu domu dodali kanček čarovnije.

Če potrebujete pomoč pri montaži, preverite nasvete Merkurjevih strokovnjakov, s pomočjo katerih boste uredili vaš dom.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 514 € 0 € do 514 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. LOŽ METALPRES (1)
  2. VELUX (23)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.