• Natisni

HLADILNA VITRINA LIEBHERR WTB 4212

Šifra izdelka: 1970941

Cena:
999,00 € /KOS
Brezplačna dostava!
Po naročilu – Dostavimo v 30 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Odlična hladilna vitrina za shranjevanje in temperiranje vin. Izdelek je produkt priznanega proizvajalca Liebherr in ga odlikuje velika neto prostornina 401 L. Ta omogoča shrambo maksimalno 200 steklenic. Je del energijskega razreda A ter v enem letu porabi 168 kWh električne energije. Prostostoječi aparat je del klimatskega razreda SN-ST z odličnim in enakomernim kroženjem hladnega zraka za optimalne razmere hlajenja ter dolgega obstoja vaših vin.

  • Krmiljenje preko MagicEye kontrolnih gumbov.
  • Opozorilno piskanje ob pozabljenih odprtih vratih.
  • Močno izolirana in odporna vrata.

Naprava ima 6 temperaturnih območij, in sicer vse od +5 do +18 stopinj C. Ima notranjo osvetlitev za enakomeren ter jasen pregled nad steklenicami. Maksimalna glasnost naprave med delovanjem znaša 38 dB ter tako ne moti uporabnika s svojim brenčanjem ali drugimi nadležnimi zvoki. Krmiljenje in upravljanje naprave poteka preko MagicEye kontrolnih gumbov. Ti omogočajo lažjo uporabniško izkušnjo. Digitalni prikaz temperature je na notranji strani naprave. Na motnje in napake nas opozori optični ter zvočni signal. V notranjosti je za steklenice namenjenih 6 polic, od katerih jih je 5 lesenih ter višinsko nastavljivih. Hladilna vitrina je v elegantni črni barvi z lepim dizajnom, z izredno dobro izoliranim ohišjem iz Smart Steel materiala, ki med drugim ne omogoča vidnosti prstnih odtisov. Ohišje je iz nerjavečega jekla ter vrata iz odpornega stekla. Material je izredno trden, odporen na prakse, trajen premaz pa zagotavlja optimalno zašito.

Tehnične specifikacije

VRSTA HLADILNIKA HLADILNA VITRINA
ENERGIJSKI RAZRED A
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 168 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL 200 STEKLENIC L
KLIMATSKI RAZRED SN-ST: +10 DO +38°C
ODPIRANJE VRAT DESNO
BARVA ČRNA
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 165 CM
GLOBINA 73,9 CM
GARANCIJA 2 LETI
TEM. OBMOČJA PREDALA ZA VINO OD 5 DO 18 °C
TEMPERATURNA OBMOČJA 6
LOČENO NASTAVLJIVI HLAD. KROG NE
INVERTER MOTOR NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj