• Natisni

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BOSCH KGE 36AL42

Šifra izdelka: 2042252

Cena:
819,00 € /KOS
Brezplačna dostava!
Po naročilu – Dostavimo v 30 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Hladilnik Bosch KGE36AL42 priznane blagovne znamke za učinkovito in enakomerno hlajenje živil. Z LED osvetlitvijo je ekonomično varčna in izredno učinkovita izbira, saj med drugim zaradi postavitve v stene hladilnika ne zavzema dodatnega prostora in se ne blešči. Zagotavlja dinamično hlajenje preko notranjega ventilatorja ter avtomatsko odtaljevanje hladilnega dela, kar uporabniku prihrani veliko dela in časa. Tako mu je zagotovljena lepša uporabniška izkušnja.

  • Low Frost tehnologija za redkejše odtaljevanje.
  • Visoka energijska učinkovitost A++.
  • Predali za dolgotrajnejšo svežino živil.

Hladilno napravo odlikuje predal CrisperBox, ki ima svežo cono za dolgotrajnejšo svežino sadja in zelenjave shranjene v njem. To zagotavlja s primerno temperaturo in vlažnostjo, ki omogoča dolgo vzdržnost in svežino živil. Med drugim ima posebno hladen predal ChillerBox z od 2 do 3 stopinjami nižjo temperaturo za kakovostno shranjevanje rib, mesa, sira ali drugih živil potrebnih dolgotrajnejše obstojnosti. Predal varuje živila pred kondenzom. Naprava ima učinkovito A+++ energijsko učinkovitost s posebno efektivnim načinom hlajenja. Tehnologija LowFrost uporabniku lajša delo zaradi manjše potrebe po odtaljevanju zamrznjene vode v hladilni napravi. Upravljanje hladilnika je možno preko TouchControl senzorja, ki uporabniku olajša upravljanje temperature preko senzorskih polj. S policami VarioZone je možna visoka stabilnost in večja nosljivost živil ter posode. Te so narejene iz odpornega stekla in so večnamenske. V zamrzovalnem delu se nahaja BigBox predal za večje količine shranjevanja zamrznjene hrane.

Tehnične specifikacije

VRSTA HLADILNIKA SAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
ENERGIJSKI RAZRED A+++
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 149 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL 214 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL 88 L
KLIMATSKI RAZRED SN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA 38 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST NE
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA 14 KG/24 H
ODPIRANJE VRAT LEVO/DESNO
BARVA SREBRNA
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 186 CM
GLOBINA 65 CM
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH 35 H
GARANCIJA 2 LETI
INVERTER MOTOR NE
CONA SVEŽINE NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj