• Natisni

Dekor

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

3D izris kopalnice

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Izkoristite 3D izris vaše nove kopalnice! S pomočjo računalniškega programa vam omogočamo 3D prikaz nove kopalnice v realnem prostoru. Izris in prikaz le tega na zaslonu računalnika je brezplačen. Hkrati s 3D izrisom vam nudimo tudi celovito načrtovanje in svetovanje pri izbiri vaše kopalnice.

3D izris po vaši meri poleg izgleda nove kopalnice s tlorisom in stranskim risom vsebuje tudi popis potrebnega materiala, načrt polaganja keramike ter vašim potrebam prilagojeno ponudbo izbranih izdelkov.

Na 3D izris kopalnice se lahko naročite na strani storitev.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Dekor

Da bo vaša kopalnica zanimiva in pestra, dodajte osnovnim stenskim in talnim ploščicam še dekor za keramične ploščice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 145 € 0 € do 145 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CERAMICA COLOR (11)
  2. CERAMICA KONSKIE (11)
  3. ERMES (2)
  4. GORENJE KERAMIKA (57)
  5. MARAZZI (8)
  6. MODUS (6)
  7. ZALAKERAMIA (2)
  8. ZORKA (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.