• Natisni

Dvoročne armature

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Dvoročne armature

Vsak umivalnik, bide ali kad potrebujejo za dovajanje vode armaturo. Ta je lahko enoročna ali dvoročna. Armature so nekoliko cenejše za prenovo kot posamezni kopalniški elementi. zato vas bo prenova manj obremenila, če boste želeli izgled kopalnice zamenjati samo s pomočjo kopalniških armatur. Tudi njihova zamenjava lahko veliko vpliva na celoten izgled in s tem posledično na vzdušje prostora.

Širok nabor različnih oblik, linij in materialov, ki vam jih ponujamo v Merkurju, omogoča, da boste izbrali najbolj optimalno in ustrezno rešitev za vašo kopalnico. Izdelane so lahko iz različnih materialov – nerjavečega jekla (inox), granita ali kombinacije obeh materialov.

Lastnost dvoročnih armatur je, da se toplota vode regulira s pomočjo dveh ročk, ki so po navadi vrteče.

Glede na prostor, ki ga opremljate, njegovo vzdušje ter vaše potrebe oz. želje. Z ustrezno izbiro lahko dobro dopolnite prostor in njegov izgled vzdignete na dodatno raven. Naj se tudi armature ujemajo s kopalniškim pohištvom, sanitarnimi izdelki in galanterijo.

Priporočamo vam, da si preberete Merkurjeve nasvete, s pomočjo katerih boste enostavneje opremili kopalnico. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri izbiri opreme.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 316 € 0 € do 316 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. STIL (1)
  2. TALIS S2 (1)
  3. UNITAS (34)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.