• Natisni

Podometni tuš seti

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 66
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 66
1 2 3 4 5

Podometni tuš seti

Če želite imeti zelo minimalistične dodatke na stenah vaše kopalnice in ne želite velikih kopalniških armatur, potem je za vas odlična izbira podometni tuš set. Tako bo na zunanjosti viden samo ročaj za vodo s pokrivno ploščo ter ročna ali statična prha. Celotna konstrukcija armature pa je skrita v steni in vam ne bo kvarila izgleda.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 983 € 0 € do 983 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BLITZ (1)
  2. ECOSTAT (1)
  3. FOCUS (1)
  4. GROHE (28)
  5. HANSGROHE (15)
  6. RAINDANCE (1)
  7. TALIS E2 (2)
  8. UNITAS (17)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.