• Natisni

Lakirane omarice

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Lakirane omarice

Kako enostavno in učinkovito shraniti vse izdelke, ki jih potrebujemo za negovanje telesa, čiščenje prostorov in drugih pripomočkov? Mi vam predlagamo nakup lakiranih omaric. Te so različnih oblik, izgleda in izdelave iz različnih materialov. Glede na prostor, ki je na voljo izberete lahko pokončne ozke omarice, viseče stenske omarice z ogledalom ali brze njega, izberete pa lahko tudi omarico z lijakom.

Njihova prednost je učinkovito shranjevanje vseh majhnih predmetov, za katere ne želimo, da so videni vsakemu, ki vstopi v kopalnico. Večina omaric omogoča enostavno in tiho zapiranje vratc.

Ne veste kako bi kopalnico opremili, katere barve uporabiti? Predlagamo vam, da si preberite naše nasvete s področja kopalnic. Malo vam bodo razbistrili misli in glavo ter vam prikazali jasno sliko, da se boste lažje odločili katere elemente potrebujete in katere ne. Zagotovo boste izvedeli marsikatero novo informacijo.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 719 € 0 € do 719 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (14)
  2. FEROTEHNA (15)
  3. KOLPA SAN (44)
  4. LIAISON (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.