• Natisni

Bide

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Spletni nakup
 1.  
V akciji
 1.  
Primerjaj (0)

Bide

Veliko Slovencev se še vedno odloča za namestitev bideja v svoji kopalnici. Za to se odločajo predvsem tisti, ki živijo v hiši, posledično pa imajo več prostora namenjenega za kopalnico. Tudi ti se lahko talno ali stensko montirajo, kot je značilno za WC školjke.

Pri izbiri sanitarne keramike bodite pozorni, da se le ta med seboj povezuje in ujema. Posamezni elementi naj drug drugega krepijo, hkrati pa skupaj ustvarjajo enoten ambient. Odločite se lahko za nekoliko bolj klasične oblike, ki jih definirajo zaobljene linije in zaradi njihove univerzalnosti sodijo v več različnih ambientov. Izberete pa lahko tudi nekoliko bolj modernističen izgled, ki ga določajo bolj ostre in čiste linije.

Pred nakupom sanitarne keramike se pozanimajte o materialu, iz katerega je narejen bide, saj naj le ta omogoča kakovost in dolgo življenjsko dobo. Namreč verjetno bo do naslednje prenove kopalnice minilo kar nekaj časa, zatorej po vsej verjetnostni pred tem ne boste menjavali tudi bideja.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 291 € 0 € do 291 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AXA ONE (5)
 2. BIVA (2)
 3. CERAMICA DOLOMITE (7)
 4. IDEAL STANDARD (1)
 5. KERAMAG (2)
 6. KOLO (2)
 7. OLYMPIA (8)
 8. OPOCZNO (1)
 9. VIDIMA (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

SERIJA

 1. ARIA (1)
 2. BIVA (2)
 3. CINQUE (1)
 4. CLEAR (2)
 5. GEMMA 2 (2)
 6. JAM (2)
 7. NICOLE (2)
 8. ONE (1)
 9. QUARZO (2)
 10. REKORD (1)
 11. SEVA DUO (2)
 12. SYNTHESIS (1)
 13. TESI (1)
 14. URBAN HARMONY (1)
 15. WILD (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.