• Natisni

MERILNA NAPRAVA BOSCH OPTIČNI NIVELIR V SETU GOL 32D + BT 160 + GR 500

Šifra izdelka: 1947548

Cena:
359,90 € /GRN
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  GRN
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Merska enota 360 stopinj Povečava 32 x Natančnost 1 mm na 30 m Delovno območje 120 m Zaščita pred prahom in škropljenjem IP 54 Navoj stojala 5/8'' Delovna temperatura -10 ? 50 °C Temperatura skladiščenja -20 ? 70 °C Teža pribl. 1.5 kg

GOL 32 D Professional je na voljo z: Nastavitveni trn Šesterorobi ključ Gradbeno stojalo BT 160 Professional 0 601 091 200 Transportni kovček 1 600 A00 0LF Merilna palica GR 500 Professional 0 601 094 300 Zaščita leče Funkcija navpičnega žarka Zakaj prav to orodje? Ciljni kolimator za grobo poravnavanje Pentaprizma za dobro čitljivost okrogle libele Pokončna slika Velik fokusirni gumb za preprosto naravnavanje Objektiv z dobro svetilnostjo za ostro sliko cilja (merilna letev) Brezstopenjska nastavitev gonov/kotov prek drsne sklopke Po zaslugi robustnega ohišja z zaščito pred prahom in škropljenjem (IP 54) so idealne za uporabo na prostem Objektiv z dobro svetilnostjo za ostro sliko cilja Pritrditev kompenzatorja omogoča varen transport Pregled tehničnih lastnosti: Merska enota 360 stopinj Povečava 32 x Natančnost 1 mm na 30 m Delovno območje 120 m Zaščita pred prahom in škropljenjem IP 54 Navoj stojala 5/8" Delovna temperatura -10 ? 50 °C Temperatura skladiščenja -20 ? 70 °C Teža pribl. 1.5 kg Natančnost niveliranja 1,6 mm ? 30 m Dvojni nivelirni element Z dvojnim nivelirnim elementom se izognite napakam Magnetification 32x Povečanje do 32x Delovno območje 120 m
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj