Akcije

V obdobju od 14.01. do 28.01.2021 prednaročite Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G, ali S21 Ultra 5G in dobite darilo. Ob prednaročilu S21 Ultra 5G, dobite za darilo napravo SmartTag lokator in brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Pro v črni barvi. Ob prednaročilu S21 5G ali S21+ 5G, dobite za darilo napravo SmartTag lokator in brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Live v črni barvi. Predpogoj za prejem darila je registracija v aplikaciji Samsung Members, ki je vnaprej nameščena na kupljeni napravi. Več o promociji in pogojih za pridobitev darila si preberite v pravilih promocije: Pravila S21 - Slovenija SAMSUNG_V4

Spletna koda BT-12

Spletna koda za 12 % popusta velja od 17. do 23. 12. 2020 pri nakupu v Spletnemu centru Merkur na izbrane izdelke bele tehnike na zalogi oz. do prodaje zalog.
Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo BT-12. Koda za popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Koda velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na ostale akcije. Kako unovčiti kodo pri spletnem nakupu, si lahko preberete TUKAJ.

Vsi kupci, ki boste v času od 13. 10. do 25. 10. 2020 ob nakupu v Spletnem centru Merkur za način dostave izbrali Merkur paketnik, boste prejeli spletno kodo za 10 % popust pri naslednjem nakupu v Spletnem centru Merkur. Spletno kodo za popust boste prejeli na vaš e-mail naslov po zaključeni akciji, vnovčili pa jo boste lahko do 30. 11. 2020

Ponudba velja od 7. 1. do 1. 2. 2021, ozirom do doprodaje zalog

Za vas smo pripravili celostno ponudbo laminatov in vinila po akcijskih cenah. Celostna ponudba zajema ponudbo zaključnih letev, podlog, zaključnih in veznih elementov. Na enem mestu dobite vse potrebne izdelke za polaganje laminata ali vinila.

Neverjetna ponudba samo na spletu!                                                                                                        

Do prodaje zalog

Postanite #mojBosch influencer 2020                                                                                                                                                           

Do 31. 12. 2020 

Spletna koda za 10 % popust velja od 6. 3. do 9. 3. 2020 pri nakupu v Spletnemu centru Merkur na vse izdelke po rednih cenah. Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo VSE10. Kako unovčiti kodo pri spletnem nakupu si lahko preberete TUKAJ. Koda za popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni.

*Koda velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na ostale akcije, na izbrane hladilnike, zamrzovalnike Liebherr, izdelke Miele, Dyson in iRobot.


Kupon je unovčljiv ob enkratnem nakupu vseh vrst blaga na vseh oddelkih od 4. 6. do 10. 6. 2020. Prosimo, opozorite blagajničarko, da boste unovčili kupon. Popust ni prenosljiv in velja samo za trgovsko blago.

Popust iz naslova akcije »Izberi svoj popust« se obračuna na izdelke po rednih cenah. Akcije in popusti se med seboj izključujejo. Velja tisti popust, ki je za kupca ugodnejši.

Ne velja pri nakupu storitev, nakupu izdelkov z vgradnjo, izdelkov iz ponudbe »Outlet«, pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone in darilnih kartic. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Ne velja v vseh franšiznih prodajalnah in za nakupe v Spletnem centru Merkur.

Obiščite nas v naših trgovskih centrih in izbranih franšiznih prodajalnah.

Aktivnost "Cyber Monday. 7 dni Spletnih nakupov -13 %" popust velja od 2. 12. do 8. 12. 2019 ob enkratnem nakupu vseh vrst blaga po rednih cenah za izbrane izdelke na zalogi oz. do prodaje zalog v Spletnem centru Merkur. Ne velja pri nakupu izdelkov z vgradnjo, hiš Ytong, vgradnih bazenov, izdelkov blagovnih znamk Dyson, Irobot, Liebherr in Miele, bele tehnike Electrolux, tobačnih izdelkov, mobilnih in darilnih kartic. Akcije se med seboj izključujejo.

Obiščite nas ta ponedeljek, 25. 11. 2019 in preizkusite svojo srečo v akciji “Izberi svoj popust”. Morda boste prav vi izžrebali 90 % popust!

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja akcije v Merkurjevih trgovskih centrih kupijo najmanj en izdelek ne glede na njegovo vrednost. Na dan akcije lahko kupec pridobi najmanj 5 % popust na kupljen posamezen izdelek. Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno in pred plačilom, s pritiskom na gumb, izbere popust. Izbran popust se prikaže na monitorju blagajničarke.

Popust iz naslova akcije »Izberi svoj popust« se obračuna na izdelke po rednih cenah. Akcije in popusti se med seboj izključujejo. Velja tisti popust, ki je za kupca ugodnejši.

Trenutno ni nobene akcije

Are Your Sure?

Exit