Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

Izberi svoj popust

Navigacija

Ta ponedeljek, 23. 12. 2019

izberi svoj popustizberi svoj popust

Obiščite nas ta ponedeljek, 23. 12. 2019 in preizkusite svojo srečo v akciji “Izberi svoj popust”. Morda boste prav vi izžrebali 90 % popust!

Potek akcije

Akcija »Izberi svoj popust« poteka v Merkurjevih trgovskih centrih, v času trajanja pod enakimi pogoji. Čas trajanja je lahko oglaševan v medijih, v Merkurjevem katalogu in na Merkurjevi spletni strani.

V akciji »Izberi svoj popust« ima kupec naslednje možnosti za pridobitev oglaševanih popustov:

  • 90 % popust (1 % možnosti)
  • 50 % popust (1 % možnosti)
  • 25 % popust (1 % možnosti)
  • 10 % popust (2 % možnosti)
  • 5 % popust (95 % možnosti)

Način sodelovanja

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja akcije v Merkurjevih trgovskih centrih kupijo najmanj en izdelek ne glede na njegovo vrednost. Na dan akcije lahko kupec pridobi najmanj 5 % popust na kupljen posamezen izdelek.

Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno in pred plačilom, s pritiskom na gumb, izbere popust. Izbran popust se prikaže na monitorju blagajničarke.

Blagajničarka kupcu popust obračuna takoj pri nakupu ne glede na način plačila. Izbrani popust se kupcu prizna za izdelke, ki jih je prinesel na blagajno pred pritiskom na gumb oz. pred izbiro popusta in ga ne more uveljavljati za kasneje izbrano blago. Kupec za kasneje izbrano blago ponovno, pred plačilom s pritiskom na gumb, izbere popust.

Posebnosti

Popust iz naslova akcije »Izberi svoj popust« se obračuna na izdelke po rednih cenah. Akcije in popusti se med seboj izključujejo. Velja tisti popust, ki je za kupca ugodnejši.

V kolikor kupec s pritiskom na gumb izbere popust, ki je ugodnejši od akcijske cene izdelke (na polični cenovki označena z redno in akcijsko ceno), se na ta izdelek upošteva popust iz naslova akcije »Izberi svoj popust«. Če je izdelek kupcu na voljo po akcijski ceni (na polični cenovki označena z redno in akcijsko ceno), ki je ugodnejša od popusta, ki ga je kupec izbral s pritiskom na gumb, se na ta izdelek popust iz akcije »Izberi svoj popust« ne upošteva.

Popust ni prenosljiv in velja samo za trgovsko blago. Akcija »Izberi svoj popust« ne velja pri nakupu storitev, nakupu izdelkov z vgradnjo, izdelkov iz ponudbe »Outlet«, pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone in darilnih kartic.

Imetniki kartice Mozaik podjetnih, ne morejo uveljavljati 5 % popusta v času akcije »Izberi svoj popust«.

V času akcije »Izberi svoj popust« ni mogoče plačati z Merkurjevo darilno kartico izdano za Lyoness oziroma myWorld.

Akcija »Izberi svoj popust« v franšiznih prodajalnah

Akcija »Izberi svoj popust« poteka v Merkurjevih trgovskih centrih in v naštetih franšiznih prodajalnah: MERKUR GIC GRADNJE Rogaška Slatina, MERKUR KOLEKTOR KOLING Idrija, MERKUR KOVINAR Kočevje in Ribnica, MERKUR Šentjur, MERKUR KOVINOPRODAJA Šentrupert, MERKUR TEHNIČNA TRGOVINA Cerkno. V franšiznih prodajalnah se akcija izvaja na podlagi tiskanih kuponov. Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno, pred plačilom pa izbere kupon. Na njem podrgne premaz, pod katerim je zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu.


Naklo, 1. februar 2019