• Natisni

Kotli na trda goriva

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 17
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 17
1 2

Kotli na trda goriva

Ste se odločili za ureditev ogrevalnega sistema v vašem domu? Morda ne veste kateri sistem bi bil glede na vaše želje in tip gradnje najbolj primeren? Če kolebate med različnimi sistemi, potem so za vas odlična izbira Merkurjevi nasveti, kjer boste našli zanimive informacije in uporabne trike.

S kotli na trda goriva se lahko ogreva celotno domovanje – od zraka v prostoru do vode. Energent pri kotlih na trda goriva se uporabljata les in premog. Njihova prednost je zelo ugodna cena, torej je strošek ogrevanja lahko manjši kot pri drugih načinih ogrevanja.

Kotli na trda goriva se enostavno vzdržujejo, saj jih ni treba čistiti preveč pogosto.

Tradicionalni način ogrevanja je primeren za vse, ki želijo zmanjšati stroške ogrevanja, hkrati pa v skladu s sodobno konstrukcijo možno privarčevati pri času kurjenja. Omogočeno je ekonomično in ekološko čisto zgorevanje suhih polen in lesnih briket. Izkoristki pri tovrstnem kurjenju so visoki, emisije dimnih plinov pa nižje.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 4735 € 0 € do 4735 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIOTOPLING (2)
  2. ETIKS (2)
  3. GORENJE (5)
  4. OPTIMA (1)
  5. STADLER (3)
  6. TOPLING (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.