• Natisni

Električni kamini

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 5
na stran
Št. zadetkov: 5

Električni kamini

Si v svojem domu želite prijetno toploto? Če vam stanovanje ali hiša ne dopuščata vgradnje kamina ali kaminske peči, izberite električni kamin.


Električni kamin bo v vsak prostor vnesel prijetno toploto in tudi estetsko dopolnil videz vaših prostorov. Električni kamini lahko delujejo brez gretja ali pa z njimi dogrevate prostor. So enostavni za vgradnjo, upravljanje in vzdrževanje.
Za uporabo električnega kamina ne potrebujete dimnika ali drugih instalacij, prav zato pa ga lahko uporabljate v vsakem prostoru ali ambientu. Električni kaminski vložek je primeren za sanacijo starega kamina, ki se ga zaradi dimljenja ne uporablja več.


Električni kamini so poceni in energetsko učinkovita rešitev za lokalno ogrevanje. Večina kaminov uporablja ventilator grelnika, ki toplino širi po vsem prostoru. Toplota se prenaša znotraj ognjišča.


Kamini ne proizvajajo odpadkov in dima, saj ne potrebujejo nobene oblike prezračevanja. Prav zato so postali ena izmed najbolj priljubljenih načinov notranjega ogrevanja.


Za praznično zimsko vzdušje boste potrebovali le čaj in dobro družbo. Če ravnokar izbirate ogrevalni sistem ali ga želite dopolniti, preverite Merkurjeve nasvete, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 820 € 0 € do 820 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. EWT (5)

MOČ

  1. 1200 W (1)
  2. 2000 W (4)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.