• Natisni

Peletne peči

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 19
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 19
1 2 3

Peletne peči

Še pred zimo, ko nas po navadi najbolj zebe, se je dobro pripraviti na hladnejše dni. V našem širokem naboru izdelkov vam nudimo raznovrstno izbiro peči na pelete, ki bodo prijetno grele dom v najhladnejšem delu leta. Če pa vas skrbi kako se boste pogreli v zimskih dneh, je izbira preprosta, saj izbrane peči sodijo med najcenejše in energetsko najučinkovitejše načine ogrevanja. So izjemno majhne in ne zavzemajo veliko prostora. Poskrbite za prijetno gretje z ogrevanjem na pelete, ki ne povzroča nikakršnih emisij in je tako izredno varno in trajnostno.

Za prave romantike, bodo izbrani artikli pričarali prijetno vzdušje, ki bo v vas vzbudilo razpoloženje za zimsko razvajanje v najbolj pristnih in nežnih trenutkih. Če jih radi preživljate v dvoje ali s svojimi najdražjimi, je izbira izdelka kot nalašč za vas.

V našem izboru ponujamo priznane blagovne znamke in pestro izbiro artiklov. Če si želite prosti čas in praznike preživeti v koči ali v hribih bo odločitev za peletno ogrevanje rešitev po vaši meri. Odločitev za tip energenta je enostavna, saj peleti, ki so na voljo tudi v naših prodajalnah, ne zahtevajo veliko investicije.

Izbirate lahko med artikli s toplovodnim sistemom in med tistimi s toplozračnim sistemom ogrevanja. Nudimo tudi odlično možnost izbire glede na zmogljivost peči. Od močnejših do tistih, ki imajo manjšo moč segrevanja. Izdelki v našem izboru nudijo zmogljivost moči segrevanja od 50 pa do 525 M3. Izbira peletne peči je veliko cenejša odločitev kot izbira peči na kurilno olje. Izdelki so zelo čisti in brez vpliva na naravo. Vaša odločitev bo tako bolj ekološka.

Poskrbite, da bo uporaba peletne peči varno opravilo. Preverite še naše nasvete in morda izveste še katero zanimivo informacijo.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2500 € 0 € do 2500 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALFA PLAM (2)
 2. COOLWEX (12)
 3. GORENJE (3)
 4. MBS (1)
 5. SENKO (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO

 1. 110 M3 (1)
 2. 133 M3 (1)
 3. 150 M3 (1)
 4. 200 M3 (6)
 5. 300 M3 (3)
 6. 315-525 M3 (1)
 7. 450 M3 (3)
 8. 50-200 M2 M3 (1)
 9. 50-280 M2 M3 (1)
 10. 96-432 M3 (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

SISTEM OGREVANJA

 1. TOPLOVODNI (13)
 2. TOPLOZRAČNI (6)

ENERGENT

 1. PELETI (19)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.