• Natisni

Štedilniki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Štedilniki

V hladnih dneh si lahko s pomočjo tradicionalnih štedilnikov pričarate prijetno vzdušje. Prazniki bodo lepši v osrčju doma s pogledom na zasneženo pokrajino in z gretjem ob domačem štedilniku.


Štedilniki so izdelani iz kvalitetne pločevine za ogrodje, vsi zunanji pokrivni elementi štedilnika pa so emajlirani. Takšna je tudi notranjost štedilnika, zato je čiščenje štedilnika občutno enostavnejše. Nekateri modeli imajo steklokeramične, drugi pa jeklene plošče za kuhanje. Kurišča so obložena s kvalitetnimi toplotno odpornimi opekami.
Vrata pri nekaterih modelih štedilnikov imajo vgrajen termostat za možnost sledenja temperature v pečici, sodobnejši štedilniki pa omogočajo dva položaja rešetke v kurišču – prilagojeno za poletje in zimo.


Štedilniki bodo vaš dom prijetno ogreli, hkrati pa so primerni tudi za kuhanje na plošči ali peko v pečici. Kot gorivo svetujemo uporabo trdih energentov, posebno suhega lesa. Nad štedilniki bodo navdušeni vsi, ki si želijo ekonomičnega in ekološko čistega vira kuhanja in ogrevanja.


Ob nakupu štedilnika ne pozabite na energente in goriva, s katerimi boste kurili. Poskrbite, da bodo vedno suha in jih primerno skladiščite.


Preglejte Merkurjevo ponudbo štedilnikov in se navdušite nad kombinacijo nostalgične topline in sodobne tehnologije. Da vas pozimi ne bo zeblo, preberite Merkurjeve nasvete, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki – preverite različne načine ogrevanja.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1000 € 0 € do 1000 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALFA PLAM (19)
 2. HAAS+SOHN (1)
 3. MBS (2)
 4. PLAMEN (2)

ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO

 1. 125 M3 (2)
 2. 128 M3 (2)
 3. 130 M3 (2)
 4. 150 M3 (4)
 5. 160 M3 (8)
 6. 165 M3 (1)
 7. 170 M3 (1)
 8. 180 M3 (1)
 9. 345 - 575 M3 (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

SISTEM OGREVANJA

 1. TOPLOVODNI (3)
 2. TOPLOZRAČNI (21)

ENERGENT

 1. DRVA (24)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.